Eichenwallschule

eichenwallschule_home

EromesMarko heeft in samenwerking met Büro Albers uit Papenburg een eerste adaptief klaslokaal ingericht in de Eichenwallschule in Leer, Duitsland. In het oude monumentale schoolgebouw omgeven door een woud van eikenbomen, worden de scholieren opgeleid met de nieuwste leermiddelen en dat weerspiegelt zich in de uitstekende schoolresultaten. Dankzij de betrokkenheid van het onderwijzend personeel en de gepassioneerde schoolleiding wordt de ontwikkeling van de persoonlijke talenten van elk kind maximaal gestimuleerd. Er is op deze vooruitstrevende Apple- basisschool veel ruimte voor onderzoek en sociale interactie.

De nieuwe inrichting bestaat o.a. uit de All-in-One multiwandkast, een slimme kast die niet alleen als opbergruimte voor leermaterialen wordt gebruikt! De kast fungeert immers ook als schuifwand voor de bonte prikborden en dubbelzijde whiteboards uit de EM-Line collectie. Verder werd de maximale  flexibiliteit gegarandeerd door het gebruik van verrolbare volkern driehoekstafels en Flex – Gripz – sledestoelen. De innovatieve vormgeving van deze leerwereld, waarvan het eikenblad als visual ook deel uitmaakt, levert een fris gevoel van welbehagen dat voor het succesvolle en actieve leren zo belangrijk is.

Voel u vrij om een afspraak te maken met ons of de heer Popken, directeur van de Eichenwallschule, om ervaringen uit te wisselen of om de beweegreden voor het innovatief omdenken te achterhalen . Bezoek de website https://eichenwallschule.de/lernwelten-in-klasse-3b-fertig-gestellt/  voor meer informatie.

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer cookies om de inhoud te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' of scroll naar beneden om akkoord te gaan.