Vacature: Interieurarchitect / interieurontwerper Onderwijs

Wie we zijn en waarom werken bij Eromesmarko zo leuk is:

Eromesmarko is dé dynamische onderwijsinrichter, met ruim 100 jaar ervaring en meer dan 100 enthousiaste medewerkers. Eromesmarko is ontwerper, fabrikant en leverancier van meubilair en inrichtingsconcepten, specifiek voor de onderwijsmarkt. Wij zijn actief binnen het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, Middelbaar Beroepsonderwijs, Hoger Onderwijs en Bibliotheken. Of het nu gaat om leren of studeren, ontvangen, ontmoeten, vergaderen of opbergen, Eromesmarko heeft een breed productenaanbod dat aan alle wensen van een onderwijsomgeving voldoet. We zijn trots op wat we maken en onderzoeken continu hoe we onderwijsvernieuwing kunnen ondersteunen en stimuleren met nieuwe inzichten en ontwerpen. Wij laten leren leven, en dit doen we tot in de breedste zin van het woord. Ons enthousiasme en ambitie werkt aanstekelijk, en dit delen we met iedereen die met ons samen werkt.

 

Wij zijn onderdeel van de Fair Furniture Group; een innovatieve en duurzame groep Nederlandse producenten van onderwijs- en kantoormeubilair. Een familie van totaal 7 gelijkgestemde merken en 450 medewerkers die samen product oplossingen maken van een innovatieve grondstof tot complete inrichting. Slimme ideeën komen tot leven in onze 4 lokale fabrieken in Wijchen, Breda, Hoogeveen en Emmen.

 

Eromesmarko is onderwijsinrichter maar ook initiatiefnemer en onderdeel van De Meshallen; hét platform (fysiek en virtueel) waar onderwijs, overheid en ondernemers elkaar ontmoeten en inspireren. Vanuit onze merkwaarden: betrokken bij het onderwijs , duurzame keuze en 100% samen, helpen we het onderwijs met verandering en vernieuwing.

Onderwijsomgevingen ontwerpen en inrichten is wat we het leukst vinden om te doen!

En dit is waar we jou voor zoeken:

Je gaat specifieke onderwijssituaties vertalen naar een passend inrichtingsconcept voor het huidige en toekomstige onderwijs. Voor grote projecten/aanbestedingen werk je nauw samen met een projectteam en ga je mee naar de klanten om je concept te presenteren. Je bent dan ook in staat om op een overtuigende wijze je visie te verwoorden en te verbeelden. Je stelt zelf vanuit je ervaring met projectmatig werken je projectplan op en zorgt dat je je hieraan houdt.

Als ontwerper werk je aan meerdere projecten tegelijkertijd. Je bent in staat om concepten te ontwikkelen en dit vervolgens te vertalen naar overtuigende ontwerpen. Sterke vaardigheden in het visualiseren van ontwerpen in 2D en 3D zijn een must. Je bent enthousiast, creatief en communicatief. Je kunt je werk goed presenteren en je beschikt over conceptueel denkvermogen.

 

Gewenste kennis, vaardigheden en capaciteiten:

 • Een afgeronde opleiding aan een Kunstacademie, richting interieurarchitectuur;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Ervaring met Vector Works of gelijkwaardig en Adobe CC;
 • Affiniteit met onderwijs;
 • Interesse in en/of kennis over thema’s als duurzaamheid en circulariteit bij het inrichten van gebouwen.

Aanbod:

 • Een inspirerende werkplek binnen een groeiende organisatie;
 • Aantrekkelijk salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Onderdeel zijn van een leuk team;
 • Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen;

 

Herken je je hierin en voel je je prettig in een no nonsens en informele cultuur? Stuur dan vóór 31 augustus je motivatie voorzien van portfolio naar vacature@eromesmarko.nl t.a.v. Femke van Wichen. Na deze datum nemen we contact met je op over het vervolg van de procedure.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company

Voeg je header hier toe