Vacature: Interieurarchitect / interieurontwerper Onderwijs

Wie we zijn en waarom werken bij Eromesmarko zo leuk is:

Eromesmarko is dé dynamische onderwijsinrichter, met ruim 100 jaar ervaring en meer dan 100 enthousiaste medewerkers. Eromesmarko is ontwerper, fabrikant en leverancier van meubilair en inrichtingsconcepten, specifiek voor de onderwijsmarkt. Wij zijn actief binnen het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, Middelbaar Beroepsonderwijs, Hoger Onderwijs en Bibliotheken. Of het nu gaat om leren of studeren, ontvangen, ontmoeten, vergaderen of opbergen, Eromesmarko heeft een breed productenaanbod dat aan alle wensen van een onderwijsomgeving voldoet. We zijn trots op wat we maken en onderzoeken continu hoe we onderwijsvernieuwing kunnen ondersteunen en stimuleren met nieuwe inzichten en ontwerpen. Wij laten leren leven, en dit doen we tot in de breedste zin van het woord. Ons enthousiasme en ambitie werkt aanstekelijk, en dit delen we met iedereen die met ons samen werkt.

Wij zijn onderdeel van de Fair Furniture Group; een innovatieve en duurzame groep Nederlandse producenten van onderwijs- en kantoormeubilair. Een familie van totaal 7 gelijkgestemde merken en 450 medewerkers die samen product oplossingen maken van een innovatieve grondstof tot complete inrichting. Slimme ideeën komen tot leven in onze 4 lokale fabrieken in Wijchen, Breda, Hoogeveen en Emmen.

Eromesmarko is onderwijsinrichter maar ook initiatiefnemer en onderdeel van De Meshallen; hét platform (fysiek en virtueel) waar onderwijs, overheid en ondernemers elkaar ontmoeten en inspireren. Vanuit onze merkwaarden: betrokken bij het onderwijs , duurzame keuze en 100% samen, helpen we het onderwijs met verandering en vernieuwing.

Onderwijsomgevingen ontwerpen en inrichten is wat we het leukst vinden om te doen!

En dit is waar we jou voor zoeken:

Je gaat specifieke onderwijssituaties vertalen naar een passend inrichtingsconcept voor het huidige en toekomstige onderwijs. Voor grote projecten/aanbestedingen werk je nauw samen met een projectteam en ga je mee naar de klanten om je concept te presenteren. Je bent dan ook in staat om op een overtuigende wijze je visie te verwoorden en te verbeelden. Je stelt zelf vanuit je ervaring met projectmatig werken je projectplan op en zorgt dat je je hieraan houdt.

Als ontwerper werk je aan meerdere projecten tegelijkertijd. Je bent in staat om concepten te ontwikkelen en dit vervolgens te vertalen naar overtuigende ontwerpen. Sterke vaardigheden in het visualiseren van ontwerpen in 2D en 3D zijn een must. Je bent enthousiast, creatief en communicatief. Je kunt je werk goed presenteren en je beschikt over conceptueel denkvermogen.

Gewenste kennis, vaardigheden en capaciteiten:

 • Een afgeronde opleiding aan een Kunstacademie, richting interieurarchitectuur;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Ervaring met Vector Works of gelijkwaardig en Adobe CC;
 • Affiniteit met onderwijs;
 • Interesse in en/of kennis over thema’s als duurzaamheid en circulariteit bij het inrichten van gebouwen.

Aanbod:

 • Een inspirerende werkplek binnen een groeiende organisatie;
 • Aantrekkelijk salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Onderdeel zijn van een leuk team;
 • Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen;

Herken je je hierin en voel je je prettig in een no nonsens en informele cultuur? Stuur dan vóór 28 februari 2023 je motivatie voorzien van portfolio naar vacature@eromesmarko.nl t.a.v. Femke van Wichen.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Collega aan het woord:

Anne de Haas – Interieurontwerper Studio

Sinds een half jaar werk ik nu bij Eromesmarko, en wauw dit lijkt wel als een jaar te voelen. Ik voel ik me hier helemaal thuis door de fijne open sfeer die hier hangt. Dit is ook meteen waarom ik zo blij ben met de stap die ik gemaakt heb: het bedrijf, de cultuur, de collega’s, het voelt als samen met de hele organisatie. 

Hiervoor heb ik 4,5 jaar gewerkt bij een woonwinkel als interieuradviseur. Dit is een hele andere doelgroep, dus dit was een spannende stap maar ook zeker een mooie nieuwe uitdaging voor mij.

Het onderwijs was zo goed als nieuw voor mij, maar ik ben mezelf volop aan het ontwikkelen. Daar krijg ik ook zeker de ruimte voor bij Eromesmarko. Er is zoveel meer dan wat ik aan de voorhand dacht van het onderwijs (zoals bijvoorbeeld alleen maar standaard leerling sets inzetten in een lokaal en that’s it.).

De opdrachten zijn uiteenlopend en daardoor blijft het leuk en iedere dag weer leerzaam en uitdagend. Het studio team helpt elkaar en er hangt een open sfeer. Zeker omdat het nog allemaal nieuw voor mij was/is vind ik het heel fijn om te sparren met collega’s en te voelen dat er niets te gek is om te vragen.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company

Voeg je header hier toe