Bibliotheken

EromesMarko heeft jarenlange ervaring in het adviseren van bibliotheekinrichtingen en heeft een zeer uitgebreide collectie producten. De producten zijn standaard oplossingen die ook weer aangepast kunnen worden naar wens van de klant waarbij functionaliteit, flexibiliteit en design hand in hand gaan.

Daarnaast vervaardigen wij ook producten op maat zoals balies, zitelementen en mediameubels. Onze interieurarchitecten denken graag mee over de indeling, de logistiek, de uitstraling en de signing van uw bibliotheek of mediatheek.  Onze studio met interieurarchitecten kan dit proces ondersteunen met heldere inrichtingsvoorstellen, waarbij ook de juiste sfeer in vormgeving en kleurstelling wordt meegenomen. De bibliotheekinrichting moet immers naadloos aansluiten bij de werkwijze en de identiteit.

EromesMarko is graag uw partner om ook uw bibliotheek te optimaliseren. We verzorgen in heel Nederland al vele jaren de inrichting van leslokalen, leerpleinen, aula’s, personeelskamers, mediatheken, bibliotheken, technieklokalen,  werkruimten voor directie, administratie etc. Inrichten is onze passie en we zijn dus ook goed op de hoogte van huidige en toekomstige ontwikkelingen rondom de elektronische leeromgeving.

Wij helpen u met veel plezier mee met het realiseren van de ideale bibliotheekinrichting. Graag nodigen we u uit voor een kennismakingsgesprek met onze onderwijskundige huisvestingsadviseurs bij u uit de regio of een bezoek aan één van onze inspirerende showrooms en fabrieken.

Producten
Producten

Bekijk onze producten
voor bibliotheekinrichtingen