HBO/WO

Binnen het HBO/WO worden colleges, zelfstandige opdrachten en groepswerk afgewisseld gegeven. (Samen)werken, ontmoeten, overleggen, projectmatig werken en ontspanning wisselen elkaar af in vlot tempo.

Daarom heeft het hoger onderwijs een inrichter nodig die begrijpt wat er speelt in deze sector. Voor studenten geldt dat er een diversiteit van ruimtes nodig is om het leren zo goed mogelijk te laten ontplooien. Deze ruimtes dienen flexibel te zijn en moeten qua sfeer en eigenschappen passen bij het gebruik van de ruimte.

Een evenwichtige inrichting ontstaat door het vertalen van uw onderwijsvisie naar een passende inrichtingsconcept. Onze studio met interieurarchitecten kan dit proces ondersteunen met heldere inrichtingsvoorstellen, waarbij ook de juiste sfeer in vormgeving en kleurstelling wordt meegenomen. De inrichting moet immers naadloos aansluiten bij de werkwijze en de identiteit van de school.

Voor docenten en staf is het van belang dat de (werk)ruimtes zo worden ingericht dat samenwerken, individueel werken en ontmoeten/ontspanning goed samengaat.  Het nieuwe werken is een term die binnen hogescholen en universtiteiten vaak gehoord is, maar hoe kan je dit het beste faciliteren? Binnen EromesMarko is hier de kennis en knowhow om dit mogelijk te maken.

Met onze eigen fabrieken, ontwerpers,  eigen montage, projectleiders, servicedienst en specialisten op ieder terrein is uw veelzijdige en ergonomisch verantwoorde leeromgeving bij ons in goede handen. Graag nodigen we u uit voor een kennismakingsgesprek met onze onderwijskundige huisvestingsadviseurs of een bezoek aan één van onze inspirerende showrooms en fabrieken.

Producten
Producten

Bekijk onze producten voor HBO/WO

Projecten
Projecten

Bekijk onze projecten in het HBO/WO