Primair Onderwijs

Het Primair Onderwijs is volop in beweging en heeft daarom behoefte aan een inrichter die de specifieke visie en werkwijze van een  school kan faciliteren. Eromesmarko heeft daartoe  inrichtingsconcepten ontwikkeld om in die veranderende vraag te voorzien.

Scholen stappen bijvoorbeeld steeds vaker over van programmagericht onderwijs naar meer ontwikkelingsgericht onderwijs. Dat vraagt een andere leeromgeving. Een dynamischer werk- en leeromgeving met bijvoorbeeld flexibele inrichtingselementen  die snel variatie in werkvormen kunnen bieden. Eenvoudig verplaatsbare,  multi-inzetbare en duurzame inrichtingsconcepten van Eromesmarko voorzien in die behoeften. Een flexibele leeromgeving bevordert  immers creatief, efficiënt en coöperatief leren en kan een significante bijdrage leveren aan het verbeteren van onderwijs- en leermethoden op scholen.

De huidige opmars van veranderende onderwijs- en leermethoden vraagt anderzijds ook om vaste elementen die duidelijkheid geven en structuur bieden voor kinderen en teamleden. Het is immers de kunst van het inrichten om de balans te vinden tussen flexibiliteit en structuur.

Zo’n evenwichtige inrichting die past bij de school, ontstaat door het vertalen van uw onderwijsvisie naar een passende inrichting. Onze studio met interieurarchitecten kan dit proces ondersteunen met heldere inrichtingsvoorstellen, waarbij ook de juiste sfeer in vormgeving en kleurstelling wordt meegenomen. De inrichting moet immers naadloos aansluiten bij de werkwijze en de identiteit van de school.

Eromesmarko is graag uw partner om ook uw leeromgeving te optimaliseren. We verzorgen in heel Nederland al vele jaren de inrichting van leslokalen, leerpleinen, aula’s, personeelskamers, technieklokalen,  werkruimten voor directie, administratie etc. Inrichten is onze passie en we zijn dus ook goed op de hoogte van huidige en toekomstige ontwikkelingen rondom de elektronische leeromgeving.

Met onze eigen fabrieken, ontwerpers,  eigen montage, projectleiders, servicedienst en specialisten op ieder terrein is uw veelzijdige en ergonomisch verantwoorde leeromgeving bij ons in goede handen. Graag nodigen we u uit voor een kennismakingsgesprek met onze onderwijskundige huisvestingsadviseurs of een bezoek aan één van onze inspirerende showrooms en fabrieken.

Producten
Producten

Bekijk onze producten
voor het
Primair Onderwijs

Producten
Producten

Bekijk onze projecten voor het
Primair Onderwijs