ROC/MBO

Binnen het Beroeps Onderwijs worden traditionele lesvormen in een theorielokaal steeds vaker aangevuld met nieuwe werkvormen. Gepersonificeerd leren en soms zelfs vraaggestuurd onderwijs zijn in opmars. Instructie wordt afgewisseld met zelfstandig of groepsgewijs werken en door onderzoekend en projectmatig werken.

Eromesmarko is een inrichter die de specifieke (veranderende) visie en werkwijze van een school snapt en kan helpen om de huisvesting te verbeteren. Wij hebben creatieve  inrichtingsconcepten ontwikkeld om in die veranderende en veelzijdige vraag te voorzien.

Een evenwichtige inrichting ontstaat door het vertalen van uw onderwijsvisie naar een passende inrichtingsconcept. Onze studio met interieurarchitecten kan dit proces ondersteunen met heldere inrichtingsvoorstellen waarbij ook de juiste sfeer in vormgeving en kleurstelling wordt meegenomen. De inrichting moet immers naadloos aansluiten bij de werkwijze en de identiteit van de school.

Met onze eigen fabrieken, ontwerpers,  eigen montage, projectleiders, servicedienst en specialisten op ieder terrein is uw veelzijdige en ergonomisch verantwoorde leeromgeving bij ons in goede handen. Graag nodigen we u uit voor een kennismakingsgesprek met onze onderwijskundige huisvestingsadviseurs of een bezoek aan één van onze inspirerende showrooms en fabrieken.

Producten
Producten

Bekijk onze producten voor het ROC/MBO

Projecten
Projecten

Bekijk onze projecten in het ROC/MBO