Voortgezet Onderwijs

Binnen het Voortgezet Onderwijs worden traditionele lesvormen in een theorielokaal steeds vaker aangevuld met leer- en ontwikkelvormen. Nieuwe werkvormen, gepersonificeerd en soms zelfs vraaggestuurd onderwijs zijn in opmars. Instructie wordt afgewisseld met zelfstandig of groepsgewijs werken en door onderzoekend en projectgestuurd leren.

Eromesmarko is een inrichter die de specifieke (veranderende) visie en werkwijze van een school snapt en kan helpen om de huisvesting te verbeteren. Wij hebben creatieve  inrichtingsconcepten ontwikkeld om in die veranderende en veelzijdige vraag te voorzien.

Eromesmarko is graag uw partner om ook uw leeromgeving te optimaliseren. We verzorgen in heel Nederland al meer dan honderd jaar de inrichting van theorielokalen, leerpleinen, aula’s, personeelskamers, technieklokalen, technasia, werkruimten voor directie, administratie etc. Inrichten is onze passie en we zijn dus goed op de hoogte van huidige en toekomstige ontwikkelingen rondom de digitale leeromgeving.

Met onze eigen fabrieken, ontwerpers,  eigen montage, projectleiders, servicedienst en specialisten op ieder terrein is uw veelzijdige en ergonomisch verantwoorde leeromgeving bij ons in goede handen. Graag nodigen we u uit voor een kennismakingsgesprek met onze onderwijskundige huisvestingsadviseurs bij u uit de regio of een bezoek aan één van onze inspirerende showrooms en fabrieken.

Producten
Producten

Bekijk onze producten voor het Voortgezet Onderwijs

Projecten
Projecten

Bekijk onze projecten in het Voortgezet Onderwijs