Wie zijn wij?

Eromesmarko kent met haar medewerkers een zeer platte en innovatieve organisatie, met een sterke passie voor inrichten. Het kernassortiment is door eigen industrieel ontwerpers ontwikkeld die veel ervaring hebben met specifieke (facilitaire) wensen van scholen. Ons bedrijf produceert haar – made in Holland – producten in eigen, moderne productielocaties in Wijchen, Hoogeveen en Emmen.

logo

Productie

Wij, van Eromesmarko zijn trots om “made in Holland” te zijn. Onze producten door eigen hand ontworpen, gemaakt en getransporteerd worden.

Vanaf het ontwerpen van een meubel tot aan dat het daadwerkelijk in een schoolgebouw staat heeft Eromesmarko zelf in de hand. Meer over weten?

Eromesmarkoschool

Met de Eromesmarkoschool bieden we voor iedereen die met onderwijs te maken heeft de gelegenheid om ideeën uit te wisselen en kennis te maken met nieuwe ontwikkelingen in de sector. Deze dagen zullen een aantal maal per jaar georganiseerd worden, bijvoorbeeld over onderwijsvernieuwing, veranderende leeromgevingen en sfeer op school.

Interieurstudio

De Studio is een groep interieurarchitecten die scholen ondersteunen bij alle voorkomende inrichtingsvraagstukken. De interieurarchitecten hebben een BNI-kwalificatie, of zijn op hoger niveau kunstzinnig opgeleid. De studio maakt enerzijds globale vlekkenplannen, waarin de hoofdfuncties, het ruimtebeslag en de positionering in een gebouw worden vastgelegd en anderzijds gedetailleerde indelingstekeningen per in te delen ruimte, verdieping of op gebouwniveau, waarin het geselecteerde meubilair op schaal is ingetekend, conform het Programma van Eisen dat met de gebruiker(s) is vastgesteld. Een kleurenplan maakt ook onderdeel uit van deze dienstverlening.

Studio-E

Vacatures

Eromesmarko is onderdeel van de VDB groep, een sterke groep Nederlandse producenten van kantoor-, school- en projectmeubilair met in totaal ruim 300 medewerkers verspreid over vier productielocaties in Hoogeveen, Emmen, Breda en Wijchen. Naast Eromesmarko bestaat de groep uit Vepa, Drentea, NPO, Facility Express, Nomique en Bèta.

Wij zijn op zoek naar een Inrichtingsadviseur – Accountmanager Onderwijs. Bekijk de vacature hier >>>.

Nieuwsarchief

In ons Nieuwsarchief kan u de laatste nieuwtjes vinden met betrekking tot ons bedrijf. Blijf hier dan ook goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Klik hier om naar het Nieuwsarchief te gaan

eromesmarkoschool-achtergrond