Thuiswerken zoals op kantoor

We werken steeds meer vanuit huis. Niet iedereen heeft echter de ruimte voor een volledige zit/sta werkplek zoals op kantoor. En heb je wel de ruimte, dan past dit meestal niet in je interieur. Heb je de luxe van een aparte (werk)kamer, dan kies je waarschijnlijk voor een verstelbaar bureau en een goede bureaustoel.

Bekijk hier ons assortiment met verschillende thuiswerkplekken >>>

Niet iedereen heeft echter de ruimte voor zo’n thuiswerkplek. Daarom hebben we HomeFit©! Met het formaat van een schoenenkastje en in de kleur van uw inrichting haalt u een professionele ergonomische werkplek in huis. HomeFit© is een zit-sta bureau en kast in één. Zo kun je werken in je woonkamer met de kwaliteit van werken zoals je die op kantoor gewend bent.

Met een breedte van slechts 105 cm en een diepte van 30 cm is HomeFit© niet groter dan een schoenenkast of een flinke koffer. Het unieke ontwerp en de vele kleurenopties zorgen ervoor dat HomeFit© naadloos in iedere woonkamer past.

De transformatie van het anonieme kastje tot een volwaardige werkplek kan snel en eenvoudig worden gedaan door het openen van de deuren en het opklappen van het werkblad. In het werkblad zit de bediening voor de hoogteverstelling. De handige opberggoot in het kastje, biedt ruimte aan werk gerelateerde materialen zoals een laptop, muis, ordner of werkmap.

Ergonomie
Net als op kantoor, is het thuis belangrijk om afwisselend zittend en staand te werken. Aan de keukentafel is dit vaak niet mogelijk. HomeFit© is dé professionele werkplek voor thuis; volledig elektrisch in hoogte te verstellen om zowel zittend als staand te kunnen werken. Uniek in zijn soort.

In Nederland gemaakt en snel geleverd*
HomeFit wordt volledig in onze eigen fabrieken in Nederland gemaakt onder uitstekende arbeidsomstandigheden en met de meest duurzame materialen. Omdat we begrijpen dat je niet te lang wilt wachten op je nieuwe thuiswerkplek, leveren we HomeFit© binnen 10 werkdagen bij thuis.

Door de vele kleurenmogelijkheden past HomeFit© namelijk bij iedere inrichting. Moderne inrichting? Kies dan voor een volledig witte of zwarte variant. Landelijk? Dan past de eiken natuur versie wellicht beter. Retro? HomeFit© is ook leverbaar in trendkleuren zoals bijvoorbeeld oranje/rood, taupe of mint groen.

Net als op kantoor, is het thuis belangrijk om afwisselend zittend en staand te werken. Aan de keukentafel is dit vaak niet mogelijk. HomeFit© is dé professionele werkplek voor thuis; volledig elektrisch in hoogte te verstellen waardoor je zittend én staand aan de juiste hoogte kunt werken. Door het compacte formaat is er altijd wel een plekje in de woonkamer te vinden waar HomeFit© tot z’n recht komt.

Van kast naar bureau in een paar handelingen:

  1. Open de kastdeurtjes
  2. Klap het werkblad uit door middel van de greeplijst onder het blad
  3. Zet het blad met de tiptoets op de juiste hoogte
  4. Pakt de laptop uit de opberggoot

Ook omgekeerd is het zeer eenvoudig:

  1. Berg de laptop op in de opberggoot
  2. Zet het werkblad in de laagste stand
  3. Klap het werkblad in
  4. Sluit de kastdeuren

In Nederland gemaakt, bij je thuis bezorgd
HomeFit© wordt volledig in onze eigen fabrieken in Nederland gemaakt. Omdat we begrijpen dat je niet te lang wilt wachten op je nieuwe thuiswerkplek, leveren we HomeFit© binnen 10 werkdagen bij je thuis*.

Na het verwijderen van de kartonnen doos, hoef je slechts de stekker in het stopcontact te steken en je nieuwe bureau is klaar voor gebruik. Wil je ook de mogelijkheid hebben om bijvoorbeeld je telefoon of laptop op te laden? Elektrificatie in het blad is optioneel.

* leverbaar vanaf november 2020
* bij adressen in Nederland en wanneer je kiest voor één van de drie standaard kleurvarianten

Productpagina HomeFit© >>>

 

Voor meer informatie over onderstaande onderwerpen, neem gerust contact op via 024-7502300 of info@eromesmarko.nl.
Financiering
Afleveren
Logistieke mogelijkheden
Ergonomisch advies

Vragen? Vraag het onze experts