Vacature Assistent Controller

Al ruim 100 jaar ontwerpen wij flexibele inrichtingsoplossingen voor het onderwijs; van basisschool tot en met universiteit. Wij helpen scholen vooruit met slimme inrichtingsconcepten en -producten. Dit doen we door te luisteren naar wat scholen, leerlingen/studenten en onderwijsprofessionals nodig hebben om alles eruit te halen wat erin zit. En wat zij nodig hebben, dat maken wij: van ontwerp tot productie en inrichting. In onze eigen duurzame circulaire centra in Nederland. Wij werken 100% samen met elkaar en hier maakt iedereen binnen de organisatie een belangrijk onderdeel van uit. Jij binnenkort misschien ook wel!

Functie

Als Assistent Controller ligt je focus in het begin op onderdeel worden van ons financiële team en het voeren van de administratie. Het financiële team van Eromesmarko bestaat momenteel uit vier personen; hoofd financiën en drie financieel-administratieve medewerkers. Werkzaamheden zijn onder andere het verwerken van inkoopboekingen, facturatie en maandboekingen. Daarnaast voer je ook algemene financieel-administratieve werkzaamheden uit. Op deze manier leer je de processen kennen en werk je vanaf de basis mee.

Naarmate je wegwijs wordt in de organisatie en de materie beter leert kennen, pak je steeds meer taken richting controlling op. Hierbij kun je denken aan het assisteren bij de maandafsluitingen en fiscale aangiftes. Maar bijvoorbeeld ook dataverwerking, factuurbewaking, het analyseren van financiële resultaten en assisteren bij het opstellen van rapportages.

Je krijgt een goed inwerktraject en de nodige begeleiding waarbij je uiteraard de structuur en mensen binnen de vestiging Wijchen uitgebreid leert kennen, maar waarbij je ook de nevenvestigingen gaat bezoeken en zo een totaalbeeld zult krijgen van de gehele organisatie. Een jong team, inspirerende werkomgeving, afwisseling én samenwerken met collega’s op alle afdelingen van ons bedrijf maakt dat geen enkele dag hetzelfde is. Het bedrijf staat open voor nieuwe ideeën en creatieve oplossingen. Jouw stem telt!

Profiel

Als Assistent Controller ben je bij deze organisatie meer dan alleen cijferaar; je bent een essentieel onderdeel van het team en jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd. Kansen bij het optimaliseren van processen laat jij niet liggen.

Verder herken je jezelf in de volgende punten;

 • Je hebt een hbo-diploma in een financiële richting en bent klaar voor de eerste (of tweede stap) in het werkveld;
 • Kennis van Excel is een vereiste;
 • Je hebt ervaring in een brede administratieve functie (middels stage of werkervaring);
 • Beschikbaar voor tenminste 32 uur;
 • Je beschikt over goede communicatieve skills.
 • Je bent stressbestendig, flexibel en kunt goed prioriteiten stellen;
 • Je kunt gestructureerd en nauwkeurig werken, maar kunt ook snel schakelen;
 • Je bent een teamplayer en een sparringpartner;
 • Je wordt geïnspireerd om ook de financiële afdeling actief deel uit te laten maken van het arbeidsproces;
 • Je bent een snelle denker/doener, energiek, zelfstandig en kan “out of the box” denken.

Wat biedt Eromesmarko?

 • Een inspirerende werkplek binnen een groeiende en dynamische organisatie;
 • Salarisrange € 2.750 t/m € 3.250;
 • Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen o.b.v. van fulltime;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een zeer actieve personeelsvereniging;
 • Uiteraard een gezellige VRIJMIBO.

Eromesmarko is inrichter van het onderwijs maar ook initiatiefnemer en onderdeel van De Meshallen; hét platform waar onderwijs, overheid en ondernemers elkaar ontmoeten en inspireren. Vanuit onze merkwaarden: betrokken bij het onderwijs, duurzame keuze en 100% samen, helpen we het onderwijs met verandering en vernieuwing. Wij zijn onderdeel van de Fair Furniture Group; een innovatieve en duurzame groep Nederlandse producenten van onderwijs- en kantoormeubilair.

Je kunt rekenen op een warm welkom, een goede dosis humor en een team dat voor elkaar klaar staat. De leuke informele sfeer binnen onze vestiging in Wijchen kun je het beste ervaren door eens bij ons op gesprek te gaan. Naast de aantrekkingskracht, innovatie en gezonde bedrijfsvoering, hebben we ook erg goede koffie!

Enthousiast?

Mail dan een korte motivatie met CV naar vacature@eromesmarko.nl t.a.v. Femke van Wichen. Wil je graag meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marieka Michiels (hoofd financiën) via m.michiels@eromesmarko.nlLet op in verband met vakanties kunnen we pas na 5-8-24 een inhoudelijke reactie geven over het verloop van de sollicitatie.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company