Vacature Commerciële Tekstschrijver Aanbestedingen – Wijchen 32-40 uur

Wij zijn Eromesmarko, onderdeel van de Fair Furniture Group. Een familie van gelijkgestemde merken en mensen. Samen met onze 450 collega’s kunnen we alles maken: van innovatieve grondstof tot complete inrichting. Slimme ideeën komen tot leven in onze eigen fabrieken. Verheven idealen worden down-to-earth resultaten. Onze deuren staan open, we laten graag zien wat we kunnen.

Wat zijn de keuzes die we maken? Dat is onze uitdaging. Elke dag de juiste keuzes maken. Als groep, als merken, als mensen. Onze keuzes van vandaag zijn bepalend voor morgen. Wij kiezen niet altijd de makkelijkste weg, de snelste oplossing of de meest winstgevende optie. We kiezen verstandig. Eerlijk. En we zijn vooral anders dan anderen. Wij zijn een sterke en duurzame groep van Nederlandse producenten van school-, kantoor- en projectmeubilair. Naast Nederland hebben we kantoren en showrooms in Düsseldorf, Frankfurt, Brussel, Telford en Londen.

De toekomst roept. Wij zijn er klaar voor. Maar we kunnen nog wat versterking gebruiken. Iemand die ons helpt te groeien, een Commerciële Tekstschrijver Aanbestedingen.

Als Eromesmarko zijn we actief in de aanbestedingsmarkt van schoolmeubilair. We zoeken een ondernemende en gedreven Tekstschrijver die het tenderteam verder professionaliseert en samen met ons salesteam onze dealers ondersteunt bij het inschrijven bij grote (Europese) aanbestedingen. Wanneer je ook nog eens een kick krijgt van het binnenhalen van een groot project (met je team natuurlijk), dan ben jij diegene die we zoeken.

Wat ga je doen?
Je schrijft tenderteksten die graag gelezen worden én die ook nog eens SMART zijn. Belangrijke onderwerpen zijn voor ons duurzaamheid, circulair inrichten, kwaliteit, innovaties, dienstverlening en de vertaling van klantwensen naar inrichtingsconcepten. Je analyseert daarvoor de klantvraag vanuit soms omvangrijke aanbestedingsdocumenten en je weet hier snel de kern uit te halen. Je hoeft niet zelf alles te verzinnen, want we werken goed samen in een team. Tijdens brainstormsessies worden klantvragen geanalyseerd en iedereen geeft input en ondersteunt elkaar. Ook is er al een flinke database met teksten aanwezig.

Samen met je collega-vormgevers en DTP’ers kun je jouw teksten goed vertalen naar beelden of infographics, En ook je collega’s van marketing maak je regelmatig blij met een leuke tekst of oneliner. Er lopen soms veel aanbestedingen tegelijkertijd en deadlines volgen elkaar snel op. Maar gelukkig houd jij overzicht en bewaak je altijd de planning. Naast teksten voor aanbestedingen houd je ook bezig met het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld documentatie, jaarverslagen en advertenties.

In het kort, je hebt of bent:
• aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau
• taalkundig sterk en creatief met taal; teksten schrijven is je passie
• ontzettend geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen in de wereld van tenders
• sterk analytisch, zelfstandig en je vindt tijdsdruk geen probleem.

Wat bieden we?
Zelfstandige functie in een succesvolle, op de toekomst gerichte organisatie, waar de communicatielijnen kort zijn en de werksfeer informeel. Wij bieden na een gedegen inwerkperiode en een interne training (waar we de Covid periode graag voor gebruiken), een uitstekend sfeer met goede toekomstmogelijkheden. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie en ervaring.

Familiebedrijf
Wij zijn een familiebedrijf, gericht op continuïteit, innovatie en duurzaamheid. De visie en werkwijze is nuchter én eigenwijs. Dat betekent innoveren en investeren waar mogelijk. Die manier van denken beïnvloedt de gehele organisatie. Onze mensen kenmerken zich door meewerken en meedenken op een praktische manier. Het is daarom logisch dat zij ook meedelen in de winst. Je toekomstige collega’s vinden het in ieder geval het mooiste productiebedrijf van project- en schoolmeubelen in Nederland!

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Mail dan je cv met motivatiebrief naar vacature@Eromesmarko.nl o.v.v. de functie. Wil je eerst meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Femke van Wichen via telefoonnummer 06-51167300.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Vraag het onze experts