Word jij het nieuwe gezicht van Eromesmarko voor het Primair Onderwijs in Zuid-Holland?

Vacature:  Inrichtingsadviseur – Accountmanager Primair Onderwijs

Eromesmarko zoekt een gedreven professional die weet van aanpakken, graag dat stapje extra zet om een verwachting te overtreffen, die beseft dat je als team het sterkst bent en die met veel plezier meehelpt aan de verdere vooruitgang van Eromesmarko.

Eromesmarko zal zich de komende jaren verder ontwikkelen als marktleider en partner op het gebied van onderwijsgerelateerde en onderwijsondersteunende leeromgevingen. Ons toekomstbeeld is een onderwijswereld die gezamenlijk zorgt voor duurzame onderwijsvernieuwingen.

Het onderwijs is continu in beweging en we zien het als een uitdaging om onderwijsvisies te ondersteunen met het juiste inrichtingsconcept.

  • Ben je commercieel gedreven?
  • Heb je de drive om samen met ons een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het onderwijs?
  • Wil je ons helpen onze producten en diensten nog meer aan te laten sluiten bij het huidige en toekomstige onderwijs?

Maak dan kennis met Eromesmarko!

Als Inrichtingsadviseur/Accountmanager Primair Onderwijs ben je het visitekaartje van Eromesmarko. Je gaat specifieke onderwijssituaties vertalen naar een passend inrichtingsconcept. Hierbij werk je samen met een binnendienstmedewerker en op projectbasis met onze eigen studio bestaande uit meerdere interieurarchitecten.

Je bent verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van langdurige relaties met onderwijsinstellingen, (interieur-) architecten, facilitaire inkoopbureaus en adviseurs in de onderwijssector. Aan de hand van gedegen rayonmanagement krijg je het rayon goed in beeld en bepaal je hoe je de vastgestelde doelstellingen gaat behalen, met als leidraad je eigen salesplan.

Profiel

  • HBO niveau
  • Fulltime beschikbaar
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Affiniteit met onderwijs en inrichten
  • Woonachtig in of nabij de Zuid-Holland

Wij bieden

Werken bij ons betekent een aantrekkelijk salaris, auto, dito secundaire arbeidsvoorwaarden en onderdeel zijn van een professioneel en groeiend team.

Ondersteuning eigen ontwikkeling door middel van een opleidingsplan.

Bedrijfsinformatie

De cultuur is no nonsens en informeel.

Eromesmarko is een zeer dynamisch bedrijf met ca. 100 medewerkers en heeft al ruim honderd jaar ervaring met het inrichten van onderwijs en werkomgevingen. We maken onderdeel uit van een innovatieve en duurzame groep Nederlandse producenten van school- en kantoormeubilair, de Fair Furniture Group, met productielocaties in Emmen, Hoogeveen, Wijchen en Breda. Daarnaast zijn wij in Wijchen onderdeel van De Meshallen; hét onderwijsinnovatiecentrum in Nederland. Vanuit onze merkwaarden 100% hulpvaardig, betrokken bij het onderwijs en duurzame keuze helpen we het onderwijs met verandering en vernieuwing. Wij zoeken iemand die zich herkent  in deze werkwijze en deze ook kan toepassen.

Geschikt? JA!

Mail dan voor 20 oktober een korte motivatie met CV naar vacature@eromesmarko.nl t.a.v. Femke van Wichen.

 Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Vraag het onze experts