Zie jij de uitdaging in het verder ontwikkelen van een creatief team?

Vacature creatieve teamleider Studio

Eromesmarko is dé dynamische onderwijsinrichter, met ruim 100 jaar ervaring en meer dan 100 enthousiaste medewerkers. Wat wij belangrijk vinden zie je terug in al onze concepten en producten, van kleuterstoel tot kastenwand: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. We zijn trots op wat we maken en onderzoeken continu hoe we onderwijsvernieuwing kunnen ondersteunen en stimuleren met nieuwe inzichten en ontwerpen. Omdat we geloven dat anders kijken en anders doen, leidt tot slimme oplossingen voor elk type onderwijs.

Functie

Voor onze toonaangevende locatie in Wijchen zijn wij op zoek naar een creatieve teamleider voor onze Studio. Als gedreven creatief professional zie je de uitdaging tweeledig: enerzijds in de ontwikkeling van de afdeling en de teamleden op gebied van kennis en projectmatig werken. Het team bestaat uit 6 teamleden. Anderzijds ben je als meewerkend teamlid zelf ook verantwoordelijk  voor je eigen projecten. Deze projecten kunnen variëren van space planning  tot conceptontwikkeling.

Je gaat specifieke onderwijssituaties vertalen naar een passend inrichtingsconcept voor het huidige en toekomstige onderwijs. Voor grote projecten/aanbestedingen werk je nauw samen met een projectteam en ga je soms mee naar de klanten om je concept te presenteren. Je bent dan ook in staat om op een overtuigende wijze je visie te verwoorden en te verbeelden. Je stelt zelf vanuit je ervaring met projectmatig werken je projectplan op en zorgt dat je je hieraan houdt. Verder organiseer je het teamoverleg en ben je zelf verantwoordelijk voor het actief door ontwikkelen, uitbouwen en delen van je vaktechnische kennis en die van de andere creatievelingen op de afdeling. Ook neem je deel aan het periodieke teamleidersoverleg.

Profiel

 • Relevante afgeronde opleiding op het gebied van interieurinrichting op HBO niveau
 • Ervaring met projectmatig werken
 • Fulltime (40 uur) beschikbaar tijdens kantooruren
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een coördinerende of leidinggevende rol
 • Affiniteit met onderwijs en inrichten
 • Sterk conceptueel denkvermogen met pragmatische inslag en in staat daartussen te schakelen
 • Woonachtig in of nabij Wijchen
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Computerkennis; Ervaring met Vectorworks is een sterke pré

Aanbod

Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving met zeer enthousiaste mensen.

Daarnaast bieden we:

 • Een jaarcontract met een intentie voor vaste aanstelling
 • Passend salaris
 • 40 vakantiedagen
 • Trainingen met het team en gepaste cursussen en opleidingen
 • Nog meer goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Elke maand het weekend inluiden met je collega’s op de vrijmibo (wegens corona tijdelijk afgelast)

Bedrijfsinformatie

Wij zijn onderdeel van de Fair Furniture Group; een innovatieve en duurzame groep Nederlandse producenten van school- en kantoormeubilair. Een familie van gelijkgestemde merken en mensen. Met negen merken en meer dan 450 medewerkers kunnen we samen alles maken: van innovatieve grondstof tot complete inrichting. Slimme ideeën komen tot leven in onze lokale fabrieken in Hoogeveen, Emmen, Wijchen en Breda.

Verder is Eromesmarko initiatiefnemer en onderdeel van de Meshallen: hét platform (fysiek en virtueel) waar onderwijs, overheid en ondernemers elkaar ontmoeten en inspireren, (net)werken, kennis delen, vergaderen en trainen.

Vanuit onze merkwaarden 100% hulpvaardig, betrokken bij het onderwijs en duurzame keuze helpen we het onderwijs met verandering en vernieuwing. Wij zoeken iemand die zich herkent in deze werkwijze en zich prettig voelt in een no nonsens en informele cultuur.

Geschikt? JA!

Mail dan een korte motivatie met CV naar vacature@Eromesmarko.nl t.a.v. Femke van Wichen. Wil je graag meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Romy Nettekoven via 024-7502300

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Vraag het onze experts