Vacature: Trainee Inrichtingsadviseur Primair Onderwijs – regio Randstad

Wil je jezelf ontwikkelen als salesprofessional en samen met ons een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het onderwijs?

Wie we zijn en waarom werken bij Eromesmarko zo leuk is:

Onze Inspiratiecampus in Wijchen is al een beleving op zich, we zijn dan ook dé onderwijsinrichter in Nederland en bovenal sterk groeiend internationaal. Onderwijsomgevingen ontwerpen en inrichten is wat we het leukst vinden om te doen. Door een duurzame, circulaire werkwijze dragen wij ons steentje bij en iedereen binnen onze organisatie draagt dit uit met veel toewijding. Wij laten leren leven, en dit doen we tot in de breedste zin van het woord. Ons enthousiasme en ambitie werkt aanstekelijk, en dit delen we met iedereen die met ons samen werkt.

Al meer dan 100 jaar ontwerpen en produceren wij meubels voor het onderwijs met meer dan 100 enthousiaste medewerkers. Wij zijn onderdeel van de Fair Furniture Group; een innovatieve en duurzame groep Nederlandse producenten van onderwijs- en kantoormeubilair. Een familie van totaal 7 gelijkgestemde merken en 450 medewerkers die samen product oplossingen maken van een innovatieve grondstof tot complete inrichting. Slimme ideeën komen tot leven in onze 4 lokale fabrieken in Wijchen, Breda, Hoogeveen en Emmen.

Eromesmarko is onderwijsinrichter maar ook initiatiefnemer en onderdeel van De Meshallen; hét platform (fysiek en virtueel) waar onderwijs, overheid en ondernemers elkaar ontmoeten en inspireren. Vanuit onze merkwaarden: betrokken bij het onderwijs, duurzame keuze en 100% samen, helpen we het onderwijs met verandering en vernieuwing.

Eromesmarko zoekt ter versterking, een gedreven professional, die weet van aanpakken, graag dat stapje extra zet om een verwachting te overtreffen, die beseft dat je als team het sterkst bent en die met veel plezier meehelpt aan de verdere vooruitgang van Eromesmarko. Het onderwijs is continue in beweging en we zien het als een uitdaging om onderwijsvisies te ondersteunen met het juiste inrichtingsconcept.

 • Ben je commercieel gedreven?
 • Wil je jezelf ontwikkelen als salesprofessional?
 • Heb je de drive om samen met ons een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het onderwijs?
 • Wil je ons helpen onze producten en diensten nog meer aan te laten sluiten bij het huidige en toekomstige onderwijs?

Maak dan kennis met Eromesmarko!

Als Trainee Inrichtingsadviseur Onderwijs word je opgeleid om het visitekaartje van Eromesmarko te worden. Je gaat specifieke onderwijssituaties vertalen naar een passend inrichtingsconcept. Hierbij word je ondersteunt door een binnendienstmedewerker met HBO werk- en denkniveau en een eigen studio bestaande uit meerdere interieurontwerpers.

Je wordt verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van langdurige relaties met primair onderwijsinstellingen, (interieur-) architecten, facilitaire inkoopbureaus en adviseurs in de onderwijssector. Aan de hand van gedegen rayonmanagement krijg je het rayon goed in beeld en bepaal je hoe je de vastgestelde doelstellingen gaat behalen.

Profiel

 • HBO niveau
 • Fulltime beschikbaar
 • Affiniteit met onderwijs en inrichten
 • Woonachtig in of nabij de Randstad

Aanbod:

Naast leuke collega’s en een inspirerende werkomgeving?

 • Passend salaris
 • Auto, telefoon en laptop
 • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen op jaarbasis
 • Relevante trainingen, cursussen en opleiding
 • No-nonsens organisatie met een informele bedrijfscultuur
 • Werken vanuit huis, kantoor en bij de klant
 • Vrijdagmiddagborrels, BBQ, PV-uitjes en bedrijfsfeest

Enthousiast?

Mail dan jouw motivatiebrief met CV naar vacature@eromesmarko.nl t.a.v. Femke van Wichen

 Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company

Voeg je header hier toe