Weet jij nog niet wat je wilt? Meld je dan nu aan voor dit unieke traject en binnen een jaar maak jij de mooiste kantoor- en schoolmeubelen bij de grootste en duurzaamste meubelfabrikant van Nederland. Gewoon in Wijchen.

 

Een unieke kans bij Eromesmarko!

Geld verdienen en drie vakken leren tegelijk!

 


Drie productietechnieken in een jaar en dan krijg jij de keuze
Je gaat op drie verschillende leerplekken in ons bedrijf werken: De spuiterij, montage en expeditie. Op elke plek werk je vier maanden en als het aan beide kanten goed klikt krijg je een baan. Gegarandeerd.

Wie zoeken we?

  • je bent net klaar met je opleiding
  • je beschikt over mbo-opleidingsniveau II.
  • je werkt graag met je handen en dat gaat je ook goed af, dan is onze montage afdeling iets voor jou.
  • je wilt graag iets specifieks leren en doen , dan is onze spuiterij afdeling iets voor jou.
  • je wilt graag flexibel inzetbaar zijn, dan is onze logistiek afdeling iets voor jou.
  • je ben sociaal, vriendelijk en supergemotiveerd

Dat is uniek: een vierdaagse werkweek

Het meest bijzondere dat we jou geven is vrije tijd: in onze productie heeft iedereen een vierdaagse werkweek, ook jij.

Hoe fijn is dat!

Algemeen
Eromesmarko is dé dynamische onderwijsinrichter, met ruim 100 jaar ervaring en meer dan 100 enthousiaste medewerkers. Eromesmarko is ontwerper, fabrikant en leverancier van meubilair en inrichtingsconcepten, specifiek voor de onderwijsmarkt. Wij zijn actief binnen het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, Middelbaar Beroepsonderwijs, Hoger Onderwijs en Bibliotheken. Of het nu gaat om leren of studeren, ontvangen, ontmoeten, vergaderen of opbergen, Eromesmarko heeft een breed productenaanbod dat aan alle wensen van een onderwijsomgeving voldoet. We zijn trots op wat we maken en onderzoeken continu hoe we onderwijsvernieuwing kunnen ondersteunen en stimuleren met nieuwe inzichten en ontwerpen. Daarbij staan we voor drie merkwaarden: 100% hulpvaardig, betrokken bij het onderwijs en een duurzame keuze.

Hoe ziet jouw eerste jaar bij ons eruit?
In de eerste week dat je bij ons komt werken, krijg je een rondleiding door de showrooms en producties van Breda, Wijchen, Hoogeveen en Emmen. Werkschoenen en bedrijfskleding regelen we ook voor je. En dan ga je aan de slag op één van de drie leerplekken. Na vier maanden wissel je van leerplek en na nog eens vier maanden nog een keer. Uiteraard heb je altijd begeleiding en staat er iemand voor je klaar als je vragen hebt. En wanneer het jaar bijna voorbij is gaan we met jou in overleg; passen we bij elkaar en besluiten we na het eerste jaar om met elkaar verder te gaan, dan krijg je gegarandeerd een plek binnen ons bedrijf.

En later ook doorgroeien? Tuurlijk kan dat.
We bieden veel mogelijkheden om opleidingen, cursussen of trainingen te volgen en je te ontwikkelen. Samen met jou bekijken we hoe we je talenten het beste kunnen inzetten. Nu en in de toekomst.

Niet helemaal jouw profiel?
Pas je niet helemaal binnen bovenstaand profiel maar wil je wel graag bij Eromesmarko aan de slag? Laat dan van je horen, want er zijn kansen genoeg! Wij maken graag kennis met je, dus stuur ons een e-mail via vacatures@eromesmarko.nl

Meld je snel aan!

Wil je direct solliciteren? Je sollicitatie, inclusief cv, ontvangen wij graag via e-mail: vacatures@eromesmarko.nl  onder vermelding van ‘Eromesmarko traject’. Heb je eerst nog vragen, dan kun je contact opnemen met Femke van Wichen f.vanwichen@eromesmarko.nl

(Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company