100% recyclebaar en duurzaam schoolmeubilair – Eromesmarko

Duurzaam schoolmeubilair

Onderwijsinstellingen zijn tegenwoordig steeds bewuster met het klimaat bezig. Dit is noodzakelijk, want er moet behoorlijk wat gebeuren om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Vandaar dat veel scholen duurzaamheidsdoelen opstellen. Duurzaam schoolmeubilair van Eromesmarko kan bijdragen aan het behalen van deze doelen. Onze ervaren, bevlogen en enthousiaste medewerkers denken en werken graag met jou mee om zo goed mogelijk invulling te geven aan een volledig circulair inrichtingsproces. Zo kunnen wij jou onder meer helpen om de huidige schoolmeubels te vervangen door duurzaam schoolmeubilair.

Wat zijn de mogelijkheden?

Is het inmiddels al jaren geleden dat jij jouw schoolmeubilair aangeschaft hebt? Dan zit het er dik in dat er destijds geen aandacht werd geschonken aan duurzaamheid. Vandaag de dag is dit wel anders. Onderwijsinstellingen kiezen tegenwoordig namelijk veelal voor duurzaam schoolmeubilair. Niet gek dat er op dit gebied steeds meer mogelijk is, zo ook bij Eromesmarko. Ons assortiment duurzaam schoolmeubilair is namelijk bijzonder uitgebreid. Hier houdt het niet bij op, want we bieden ook verschillende mogelijkheden om efficiënt te inventariseren, met bestaande meubels te ‘schuiven’ en met slimme oplossingen zo circulair mogelijk in alle behoeften te voorzien.

Eromesmarko kan jou aan verschillende soorten duurzame schoolmeubels helpen. Dit komt onder meer doordat wij ons richten op de volledige onderwijsmarkt. Hierdoor kunnen zowel scholen in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs als hoger onderwijs bij ons terecht. Wij bieden onder meer oplossingen voor leslokalen en collegezalen. Daarnaast is het mogelijk om andere ruimtes met duurzaam schoolmeubilair in te laten richten door onze bevlogen, ervaren en enthousiaste medewerkers.

Levensduur van schoolmeubels verlengen

Wil je de overstap maken naar duurzaam schoolmeubilair? Dan betekent dit niet dat je alle meubels in de school moet vervangen. Deze aanpak sluit bovendien niet aan bij de duurzaamheidsdoelen die je opgesteld hebt. De meest circulaire optie is namelijk om het bestaande meubilair zo lang mogelijk te gebruiken, zodat je de aanschaf van nieuwe meubels uitstelt.. Eromesmarko kan jou helpen dit te realiseren. Onze medewerkers zetten zich tijdens de levenscyclus van het meubilair in om de technische levensduur ervan te optimaliseren. Hierdoor is er sprake van duurzaam schoolmeubilair.

Nieuw en duurzaam schoolmeubilair

Schoolmeubels gaan lang mee als je hier goed mee omgaat, maar zo nu en dan moet het meubilair vervangen worden. Heeft de inrichting van jouw school zijn beste tijd gehad? Kies dan voor duurzaam schoolmeubilair van Eromesmarko. Wij combineren robuuste en modulaire meubelontwerpen met elkaar, waardoor meubilair lange tijd meegaat. Bijkomend voordeel is dat ons duurzame schoolmeubilair 100% recyclebaar is. Hierdoor minimaliseren we het gebruik van nieuwe grondstoffen en dat heeft een positief effect op het milieu.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company