Het leukste bedrijf

Werken bij Eromesmarko

Eromesmarko is ontwerper, fabrikant en leverancier van meubilair en inrichtingsconcepten, specifiek voor de onderwijsmarkt. Een dynamische organisatie, met ruim 100 jaar ervaring en meer dan 100 enthousiaste medewerkers. Wat wij belangrijk vinden zie je terug in al onze producten, van kleuterstoel tot kastenwand: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie.

 

Onze succesfactoren

Onze ambities kunnen alleen door mensen worden waargemaakt. Van onze medewerkers verwachten we daarom een open en flexibele houding, waarbij samenwerking, 100% inzet, flexibiliteit en betrokkenheid de succesfactoren zijn van onze klantengerichtheid.

Eromesmarko is een succesvolle en financieel solide werkgever. Een platte organisatie, waar de communicatielijnen kort zijn. We investeren veel in het merk Eromesmarko, in onze mensen, gebouwen en machinepark. Duurzaamheid en circulariteit vinden we heel belangrijk.

Fair Furniture Group

We maken onderdeel uit van een innovatieve en duurzame groep van Nederlandse producenten van school- en kantoormeubilair: de Fair Furniture Group. Als groep hebben we productielocaties in Emmen, Hoogeveen, Wijchen, Breda en Telford (UK). Daarnaast is Eromesmarko in Wijchen onderdeel van De Meshallen; hét onderwijsinnovatiecentrum in Nederland.

Spreekt ons verhaal jou aan?

Reageer op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar: info@eromesmarko.nl

Bekijk hier onze openstaande vacatures >>>

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company