In 50 jaar niet 1 keer te laat: Eromesmarko neemt afscheid van Henk in bijzijn van wethouder Derks

Na 50 jaar in de hout- en staalbewerking heeft Henk donderdag zijn laatste werkdag bij Eromesmarko gevierd. Om dit speciale jubileum/afscheid kracht bij te zetten werd Henk op zijn werkplek verrast met hoog bezoek, van wethouder Nick Derks. Want een dienstverband van een halve eeuw is tegenwoordig allesbehalve vanzelfsprekend en een teken van de betrokkenheid van de medewerkers van Eromesmarko waar het bedrijf zeer trots op is.

Vijftig jaar geleden begon Henk Engelen bij Eromesmarko op ‘de machinale’, de houtbewerkingsafdeling van de onderwijsinrichter. Hij voerde hier allerlei taken uit en was jarenlang voorman. Voor Henk was het dus een hele overgang toen deze hechte afdeling gesloten werd en hij naar de metaalafdeling werd geplaatst om zijn oom op te volgen als buiger. Zijn secure manier van werken bleek hier van grote waarde: “Als Henk iets gemaakt had wist je zeker dat het goed was”, aldus de teamleider metaal. Hij heeft altijd gewerkt met de Veenstra buigbanken, die hij ook programmeerde. Zelf vertelt Henk altijd trots over hoe hij in 50 jaar niet één keer te laat op zijn werk is geweest.  Nu hij meer vrije tijd heeft, wil Henk meer tijd besteden aan zijn hobby’s: modeltreinen, midgetgolf en klussen.

Door Henk’s vertrek is er een vacature ontstaan bij Eromesmarko. Sowieso is het bedrijf altijd op zoek naar betrokken, flexibele mensen als aanvulling op het team van 100 enthousiaste medewerkers. Eromesmarko, onderdeel van de Fair Furniture Group, is een dynamische onderwijsinrichter met ruim 100 jaar ervaring en veel oog voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Lezers die, misschien wel de komende 50 jaar, in dit betrokken team werkzaam willen zijn kunnen de vacatures hier zien of een open sollicitatie sturen naar vacatures@eromesmarko.nl.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company