Vacature commercieel medewerker verkoopbinnendienst Primair Onderwijs

Versterking gezocht voor onze commerciële verkoopbinnendienst in Wijchen!

Al ruim 100 jaar ontwerpen wij flexibele inrichtingsoplossingen voor het onderwijs; van basisschool tot en met universiteit. Wij helpen scholen vooruit met slimme inrichtingsconcepten en -producten. Dit doen we door te luisteren naar wat scholen, leerlingen/studenten en onderwijsprofessionals nodig hebben om alles eruit te halen wat erin zit. En wat zij nodig hebben, dat maken wij: van ontwerp tot productie en inrichting. In onze eigen duurzame circulaire centra in Nederland. Wij werken 100% samen met elkaar en hier maakt iedereen binnen de organisatie een belangrijk onderdeel van uit. Jij binnenkort misschien ook wel!

Functie
Ter versterking voor onze toonaangevende locatie in Wijchen zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor het team Primair Onderwijs. Als gedreven sales professional help jij met veel plezier aan de verdere vooruitgang van Eromesmarko. Je bent de spil tussen de accountmanager, klanten en de interne organisatie en geeft commerciële sturing en ondersteuning aan je eigen verkooprayon. Samen met de accountmanager ben je als team verantwoordelijk voor het resultaat en met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling zorg je voor het opstellen van offertes, goed projectmanagement, uitvoeren van aanbestedingstrajecten en het bewaken van contractafspraken. Kortom, een uitgebreide en afwisselende functie met veel interne en externe contacten.

Profiel

  • HBO niveau;
  • 32 tot 40 uur beschikbaar tijdens kantooruren;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Klantgerichte én oplossingsgerichte aanpakker met organisatietalent;
  • Flexibele instelling.

Wat biedt Eromesmarko?

  • Een inspirerende werkplek binnen een groeiende en dynamische organisatie;
  • Marktconform salaris;
  • Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen o.b.v. van fulltime;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een gezellige VRIJMIBO.

Eromesmarko is inrichter van het onderwijs maar ook initiatiefnemer en onderdeel van De Meshallen; hét platform waar onderwijs, overheid en ondernemers elkaar ontmoeten en inspireren. Vanuit onze merkwaarden: betrokken bij het onderwijs, duurzame keuze en 100% samen, helpen we het onderwijs met verandering en vernieuwing. Wij zijn onderdeel van de Fair Furniture Group; een innovatieve en duurzame groep Nederlandse producenten van onderwijs- en kantoormeubilair.

Enthousiast?
Mail dan een korte motivatie met CV naar vacature@eromesmarko.nl t.a.v. Femke van Wichen. Wil je graag meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Bas Eenink (teamleider binnendienst) via 024-7502300.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Collega aan het woord:
Esther Verhaas – Coördinator Verkoopbinnendienst

Sinds april 2001 werk ik met veel plezier bij Eromesmarko, dat is dus al 23 (!) jaar. Binnen ons bedrijf hangt er een informele sfeer en heb je de mogelijkheid om veel samen te werken met collega’s van verschillende afdelingen. We hebben alles in eigen beheer, van ontwerp tot productie en inrichting.

Op de afdeling verkoopbinnendienst heb je veel afwisseling qua werkzaamheden, waardoor geen dag hetzelfde is. Het proces loopt van A (aanvraag) tot Z (nazorg). Hierdoor heb je veel telefonisch contact met klanten en bouw je een band met hen op. Iedere collega heeft een eigen rayon met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. Door de verschillende leeftijden op onze afdeling leren de jongere collega’s van de ervaren collega’s en ook zeker andersom. We zijn een gezellig team, werken graag samen met elkaar en houden van aanpakken. Kom jij ons team versterken?!

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company