Baert en Hageland Educatief + Eromesmarko = ruimte voor beter onderwijs in Vlaanderen

Baert, Hageland Educatief en Eromesmarko slaan de handen ineen voor duurzame en vernieuwende schoolinrichting in Vlaanderen! Samen kunnen wij met flexibele inrichtingsconcepten, meubilair en speel-/leermaterialen Vlaamse scholen verder op weg helpen naar onderwijsvernieuwing.

Voordelen van onze samenwerking:

  • Het zeer uitgebreide assortiment van Eromesmarko/Fair Furniture Group is – naast het bestaande Baert en Hageland Educatief meubelprogramma – nu ook beschikbaar in BelgiĆ«.
  • Baert en Hageland Educatief-klanten profiteren van de expertise en ervaring van de Nederlandse marktleider op de inrichtingsmarkt.
  • Inrichtingsconcepten die in Nederland fors in opmars zijn, kunnen eenvoudig hun weg vinden naar de Vlaamse scholen.
  • Toegang voor Baert en Hageland Educatief-klanten tot onder meer de inspiratiecampus van Eromesmarko, interessante workshops, inspiratiedagen van Eromesmarko / Fair Furniture Group.
  • Een 100% duurzame keuze: Eromesmarko staat voor een circulaire inrichting van topkwaliteit.

Jouw aanspreekpersoon bij Baert, Hageland Educatief en Eromesmarko en de gemaakte afspraken blijven dezelfde. Verkoop loopt via Baert en Hageland Educatief.

Wil je meer weten?

Jouw contactpersoon bij Baert, Hageland Educatief en Eromesmarko vertelt je graag meer over onze samenwerking. Bel gerust!

Patty Homburg
Export Manager Belgiƫ
+31 6 59 83 45 44
Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company