Circulair inrichten? Dat kan met de meubels van Eromesmarko!

Circulair inrichten

Duurzaamheid behoort de laatste jaren tot de orde van de dag. We moeten namelijk alle zeilen bijzetten op verdere opwarming van de aarde te voorkomen. Ook van scholen wordt verwacht dat zij een bijdrage leveren aan het tegengaan van klimaatveranderingen. Veel onderwijsinstellingen zijn zich hier bewust van en hebben ambitieuze duurzaamheidsdoelen opgesteld. Worstel je nog om deze doelen te behalen? Eromesmarko kan jou hierbij helpen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in circulair inrichten. Hierdoor kunnen wij jou helpen aan duurzaam schoolmeubilair.

Levensduurverlenging

Het is betrekkelijk eenvoudig om als school aan de slag te gaan met circulair inrichten. Als je het meubilair op school zo lang mogelijk gebruikt, ben je namelijk circulair bezig. Je stelt de aanschaf van nieuwe schoolmeubels dan immers uit. Helaas is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Stoelen, tafels en ander schoolmeubilair wordt namelijk intensief gebruikt, waardoor ze vaak minder lang meegaan dan gewenst.

Om een circulaire inrichting te realiseren, heeft Eromesmarko hier iets op bedacht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in levensduurverlenging. Gezien de benaming verbaast het je vast niet dat het doel hiervan is om de levensduur van schoolmeubels te verlengen. Om aan het einde van de economische levensduur van schoolinrichting ‘niets’ te hoeven doen, zetten wij ons tijdens de hele levenscyclus maximaal in. Doel hiervan is de technische levensduur van schoolmeubelen te optimaliseren.

Duurzaam inrichten met nieuwe meubels

Wij kunnen de levensduur van veel meubels verlengen, maar dit lukt helaas niet altijd. Na jarenlang intensief gebruik kan een schoolmeubel namelijk ‘op’ zijn. In dat geval zit er niets anders op dan het meubel te vervangen. Veel mensen denken dat er dan geen sprake is van circulair inrichten. Als je voor schoolmeubilair van Eromesmarko kiest, is dit wel degelijk het geval. Door een combinatie van modulaire en robuuste meubelontwerpen gaat ons meubilair lang mee en is het ook nog eens volledig recyclebaar.

Eromesmarko denkt en werkt graag met jou mee

Als duurzame onderwijsinrichter heeft Eromesmarko jarenlange ervaring op het gebied van circulair inrichten. Door de jaren heen hebben wij flink wat kennis vergaard op dit gebied, waardoor wij jou uitstekend van dienst kunnen zijn. Eromesmarko denkt en werkt daarom graag met jou mee als je een volledig circulair inrichtingsproces voor ogen hebt. Waarom je ons inschakelt voor circulair inrichten? Wij zetten hier de drie belangrijkste redenen op een rijtje:

1. Wij bieden verschillende mogelijkheden om efficiënt te inventariseren.
2. Wij kunnen met bestaande schoolmeubels ‘schuiven’.
3. Wij kunnen met slimme oplossingen circulair inrichten.

Ben je benieuwd wat Eromesmarko voor jouw school kan betekenen op het gebied van circulair inrichten? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan jou graag te woord. Je kunt bovendien vrijblijvend een offerte aanvragen. Op deze manier krijg je een goed beeld van de kosten die circulair inrichten met zich meebrengt.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company