De beste inrichting voor werkplekken vind je bij Eromesmarko!

Werkplekken

Veel scholen verlangen van hun leerlingen of studenten dat zij veel zelf aan de slag gaan. Dit kunnen zij thuis doen, maar niet iedereen is thuis even productief. daarom mogen werkplekken op school niet ontbreken. Het is belangrijk om werkplekken op de juiste manier in te richten. Waarom? Omdat je leerlingen of studenten op deze manier stimuleert om het uiterste uit de kan te halen. Helaas weet lang niet iedere onderwijsinstelling hoe zij een werkplek het beste in kunnen richten. Kom je er niet uit? Schakel dan de hulp van Eromesmarko in. Wij helpen jou namelijk graag om werkplekken op de juiste manier in te richten.

 

Mogelijkheden voor het inrichten van werkplekken

Een werkplek op school kun je op verschillende manieren inrichten. Sommige scholen zetten een tafel met een paar stoelen in een hoek neer die niet gebruikt wordt. Dit is een optie, maar dit heeft niet onze voorkeur . Als de werkplek zich pal naast een drukke looproute bevindt, worden leerlingen of studenten namelijk snel afgeleid. hierdoor verzetten zij mogelijk minder werk dan hen lief is. Reden genoeg om voor afgeschermde werkplekken te kiezen.

Eromesmarko biedt verschillende mogelijkheden voor het inrichten van werkplekken. Wij ontwerpen, ontwikkelen en leveren onder meer tussenwanden. Hierdoor kunnen leerlingen en studenten niet alleen geconcentreerder werken, maar worden zij ook nog eens minder snel afgeleid. Naast tussenwanden ben je bij ons ook aan het juiste adres voor tafels en stoelen om werkplekken mee in te richten. Wil je een comfortabele werkplek creëren voor jouw leerlingen of studenten? Dan bieden de loungemeubels van Eromesmarko uitkomst.

Werkplekken circulair inrichten

Bij het inrichten van werkplekken kijkt lang niet iedere onderwijsinstelling naar circulariteit. Toch wordt dit met de dag belangrijker. Heeft jouw school duurzaamheidsdoelen opgesteld? Dan doe je er goed aan hier rekening mee te houden bij het inrichten van een werkplek. Richt deze plek bij voorkeur in met circulaire meubels. Eromesmarko heeft op dit gebied van alles te bieden. Wij bieden verschillende mogelijkheden om efficiënt te inventariseren, met bestaand schoolmeubilair te ‘schuiven’ en met slimme oplossingen zo circulair mogelijk in alle behoeften te voorzien.

De meeste circulaire optie is om meubilair zo lang mogelijk te gebruiken. Je stelt de aanschaf van nieuwe meubels dan immers uit. Daarom zet Eromesmarko zich tijdens de hele levenscyclus van een meubel maximaal in om de technische levensduur ervan te optimaliseren. Zijn de meubels op de werkplekken in jouw school toch aan vervanging toe? Kies dan voor onze circulaire meubels. Door een combinatie van modulaire en robuuste meubelontwerpen gaat ons meubilair langer mee en is het ook nog eens volledig recyclebaar.

Eromesmarko helpt ook bij een kleine werkplek inrichten

Als we het over werkplekken hebben, denkt men vaak snel aan grote ruimtes waarin meerdere tafels of bureaus kunnen staan. Toch kan Eromesmarko jou ook helpen bij een kleine werkplek inrichten. Een kleine werkplek inrichten vereist maatwerk en laat dit nou net één van onze specialiteiten zijn. Weet je niet hoe je de verschillende werkplekken op jouw school in moet richten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Eromesmarko kan namelijk zowel een grote als kleine werkplek inrichten.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company