Directeur Arnoud van Spijk kondigt vertrek aan bij Eromesmarko

Arnoud van Spijk, directeur bij Eromesmarko, heeft aangekondigd per 1 februari 2021 afscheid te nemen van dé Onderwijsinrichter uit Wijchen. Arnoud van Spijk was sinds 2012 directeur van Marko en is sinds 2013 directeur van het gefuseerde Eromesmarko, onderdeel van de Fair Furniture Group. Jeroen ter Weeme zal Arnouds takenpakket gaan overnemen. Er is ruim de tijd genomen om een goede overdracht te waarborgen voor zowel de interne organisatie als voor onze klanten.

Arnoud van Spijk legt uit: “Eromesmarko is een prachtig bedrijf met een formule die staat als een huis. Met de focus op het onderwijs, duurzaamheid en hulpvaardigheid weten wij het verschil te maken. De nieuwe formule die sinds 2013 is geïntroduceerd, wordt door veel klanten gewaardeerd. Ik ben trots op het feit dat we de afgelopen jaren zijn gegroeid, zowel kwalitatief met een verbeterde dienstverlening als kwantitatief met een verbeterd marktaandeel. Ook de succesvolle introductie van nieuwe inrichtingsconcepten en de Meshallen het onderwijsinnovatie- en inspiratiecentrum  laat zien dat we dichterbij onze doelgroep zijn gekomen de afgelopen jaren en haar echt willen begrijpen. “Na een periode van 12,5 jaar bij de groep wordt het tijd om mijn vleugels uit te slaan en nieuwe uitdagingen te ontdekken. Ik heb hier enorm veel zin in, maar eerst zal ik mij samen met het hele team tot 1 februari inzetten voor een nog sterker Eromesmarko”, aldus Arnoud van Spijk.

Frits Muijsson, algemeen directeur Fair Furniture Group, de holding waartoe Eromesmarko behoort: “Zowel zakelijk als persoonlijk vind ik het jammer dat Arnoud na al die jaren onze organisatie gaat verlaten. Als je zo’n lange tijd met elkaar samenwerkt en successen boekt, ontstaat er een band. Tegelijkertijd begrijp en respecteer ik zijn keuze. Arnoud heeft altijd met veel passie, betrokkenheid en inzet zijn werk gedaan en daarmee ontzettend veel voor onze organisatie betekend. Daar heb ik veel respect voor en daar ben ik hem dankbaar voor. Ik wens Arnoud dan ook het allerbeste, en weet zeker dat hij altijd ambassadeur van onze organisatie zal blijven”.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company