Eromesmarko blijft schoolmeubilair leveren aan Openbaar Onderwijs Emmen

De handtekeningen zijn gezet. Ook de komende jaren levert Eromesmarko tafels, stoelen en kasten aan de 32 scholen van Openbaar Onderwijs Emmen. Eromesmarko verzorgt daarmee alle bestellingen van het schoolmeubilair voor deze scholen. Het bedrijf kwam als beste winnaar uit de bus bij de openbare aanbesteding.

Raymond Wanders is wethouder en schoolbestuurder OOE: “We zijn blij dat we met Eromesmarko een goede partner hebben gevonden. Naast een goede en moderne schoolinrichting biedt het bedrijf via Vepa x Drentea in Emmen ook opleidingsplaatsen voor jongeren uit het praktijkonderwijs. We moesten de aanbesteding eerder overnieuw doen, gelukkig kunnen we nu verder”.

“We kijken ernaar uit om de samenwerking met Openbaar Onderwijs Emmen te continueren en verder te intensiveren”, zegt Jeroen ter Weeme, commercieel directeur Eromesmarko. “Hierbij spreken wij de wens uit dat de situatie rondom corona snel minder mag worden zodat de jongeren van PRO Emmen weer aan de slag kunnen bij ons zusterbedrijf Vepa x Drentea”.

Afspraken

Met deze ondertekening maken beide organisaties afspraken voor de komende vier jaar met de mogelijkheid van twee x twee jaar verlenging. De afspraken gaan over het leveren en – als het kan- het repareren van meubilair. Ook het inventariseren van aanwezig meubilair gaat Eromesmarko verzorgen. Het gaat in totaal om 32 locaties, waaronder drie locaties voor speciaal onderwijs (SO, VSO en SBO).

Op dit moment maken 4400 leerlingen verspreid gebruik van deze locaties.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company