Maatregelen

Hoe gaat Eromesmarko om met COVID-19?

Het coronavirus heeft ook in onze organisatie geleid tot maatregelen en een aangepaste manier van werken. Het vraagt van ons allemaal een professionele houding om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Eromesmarko heeft de volgende maatregelen genomen om de gevolgen van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken:

  • Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM.
  • Onze productie gaat door. Medewerkers houden gepaste afstand en wassen regelmatig hun handen.
  • Onze kantoormedewerkers werken verspreid op kantoor en vanuit huis.
  • Fysieke afspraken met groepen worden vermeden. Dit lossen we op door digitaal, vanuit onze kantoren en vanuit huis te vergaderen.
  • Pauzes worden in gesplitste groepen gehouden, met gepaste afstand.
  • Levering van meubilair blijven we op de gebruikelijke wijze uitvoeren onder bepaalde voorwaarden. Onze chauffeurs schudden geen handen en houden anderhalve meter afstand. Ook vragen ze u te tekenen voor ontvangst met uw eigen pen. Gelden er bij jullie, bovenop de algemeen geldende maatregelen van het RIVM, aanvullende maatregelen, laat het ons dan even weten. Onze chauffeurs kunnen hier dan rekening mee houden.

Als er vragen zijn, neem contact met ons op, wij staan nog steeds tussen 8.30 uur en 17.00 uur voor je klaar. Onze showroom is open, bel of mail gerust voor een afspraak. We doen er alles aan om deze periode zo goed mogelijk te overbruggen en jullie te informeren over ontwikkelingen.

We kijken uit naar het moment dat we elkaar goede gezondheid kunnen ontmoeten. We wensen iedereen succes in deze bizarre tijd.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company