Fair Furnished Collectie

Fair Furnished is het label van de Fair Furniture Group dat wij geven aan producten die via ons Circulair Centrum een tweede – of derde – leven krijgen. Dat doen we merkonafhankelijk. Met het Fair-Furnished-label garanderen we de kwaliteit die minimaal gelijk is aan de originele kwaliteit en met dezelfde garantie. Letterlijk betekent Fair Furnished ‘eerlijk ingericht’. Een bewuste keuze omdat het verder gaat dan refurbishment van een product alleen.

Het Circulair Centrum in Emmen is het circulaire hart van de Fair Furniture Group. Vanuit hier geven we bestaand meubilair een tweede – of beter gezegd – een circulair leven. Op een oppervlakte van maar liefst 12.000 m2 vinden de volgende handelingen vinden plaats;

  • Opslag bestaand meubilair voor circulaire contracten;
  • Opslag van onderdelen die we gebruiken voor het repareren van meubilair;
  • Beoordelen, onderhouden, reinigen en repareren van bestaand meubilair;
  • Demontage van binnenkomend meubilair dat vervolgens teruggebracht wordt in het productieproces;
  • Montage van meubilair nadat de onderdelen zijn opgeknapt of herstoffeerd op diverse afdelingen in onze productielocaties; het duurzaam scheiden van onderdelen uit meubels die niet opnieuw te gebruiken zijn.

Onze Fair Furnished Collectie is een collectie gerefurbishte meubels die uit voorraad geleverd kunnen worden. Momenteel bestaat de collectie uit bureaus, leerlingensets, bureaustoelen en stoelen. Net als de producten die we op projectbasis refurbishen, worden ook deze meubels voorzien van een Fair Furnished label. De meubels hebben een levertijd van 6 – 8 weken. De samenstelling van meubels in de collectie kan wisselend zijn.

Voor meer informatie van deze collectie neem contact op via info@eromesmarko.nl of 024 – 750 23 00.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company