Inrichtingsconcepten voor basisonderwijs tot hoger onderwijs

Inrichtingsconcepten

Veel scholen stemmen het schoolmeubilair op elkaar af. Op deze manier ontstaat niet alleen een samenhangend geheel, maar je zorgt bovendien voor eenheid. Vind je het lastig om het juiste meubilair uit te zoeken? Eromesmarko beidt jou graag de helpende hand. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het bedenken en realiseren van inrichtingsconcepten voor onderwijsinstellingen. Door het inrichten van jouw school aan ons uit te besteden, heb je hier zelf geen omkijken naar. Uiteraard stellen wij onze inrichtingsconcepten volledig in samenspraak met jou op, zodat we uiteindelijk tot de beste schoolinrichting komen.

Schoolmeubels maken is niet ons primaire doel

Eromesmarko is specialist op het gebied van onderwijsmeubilair. Toch is schoolmeubels maken niet ons primaire doel. Met behulp van onze inrichtingsconcepten willen we een omgeving creëren die aansluit bij de kernwaarden van een onderwijsinstelling. Wij zijn er namelijk heilig van overtuigd dat de leeromgeving en de kwaliteit van het onderwijs hand in hand gaan. Scholen die goed nadenken over hun inrichting zorgen namelijk voor rust en veiligheid onder leerlingen en medewerkers. Daarnaast stimuleren de juiste schoolmeubels creativiteit en vernieuwing. De inrichtingsconcepten van Eromesmarko zorgen hierdoor voor en omgeving waarin je beter kunt leren, lesgeven, werken en ontmoeten. Kortom: iedereen plukt er de vruchten van.

Slimme inrichtingsconcepten

Wij zijn ons er maar al te goed bewust van dat stilstand achteruitgang is. Daarom is Eromesmarko constant in beweging. Zo doen we jaar in jaar uit onderzoek naar manieren waarop we vernieuwingen in he onderwijs kunnen ondersteunen en stimuleren met nieuwe inzichten en ontwerpen. Onze ruim 100 enthousiaste en vakkundige medewerkers zijn hier verantwoordelijk voor. Zij werken samen aan slimme inrichtingsconcepten, zodat onze schoolinrichting met de tijd meegaat.

In principe ontwerpt, fabriceert en levert Eromesmarko meubels aan alle scholen. Wij zijn namelijk actief binnen het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs. Dankzij onze speciale inrichtingsconcepten kunnen we de inrichting van jouw school van A tot Z verzorgen. Naast stoelen en tafels ben je bij ons ook aan het juiste adres voor bureaus, bureaustoelen, kasten en krukken. Ons meubilair is overigens niet alleen geschikt voor leslokalen. Eromesmarko kan namelijk ook de inrichting van stilteruimtes, aula’s, kantines, zelfstudieplekken, collegezalen en bibliotheken verzorgen.

Waarom Eromesmarko?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen bij het opnieuw inrichten van een school? Zoek dan niet verder. Eromesmarko is namelijk dé specialist op het gebied van inrichtingsconcepten. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring als dynamische onderwijsinrichter. Bovendien is Eromesmarko een duurzame onderwijsinrichter. Hierdoor zijn wij in staat om duurzame inrichtingsconcepten te realiseren voor iedere onderwijsinstelling. Onze medewerkers denken en werken graag met jou mee. Bovendien bieden we verschillende mogelijkheden om efficiënt te inventariseren, met bestaand meubilair te ‘schuiven’ en met slimme oplossingen zo circulair mogelijk in de behoeften te voorzien.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company