Inrichtingsoplossingen voor elk onderwijsniveau – Eromesmarko

Inrichtingsoplossingen

Het opnieuw inrichten van een school heeft behoorlijk wat voeten in de aarde. De schoolinrichting gaat immers verder dan de meubels in de lokalen. Ook de kantine/aula, collegezalen en (zelfstandige) werkplekken moeten ingericht worden. Weet je niet hoe je dit het beste aan kunt pakken? Dan helpt Eromesmarko jou hier graag een handje bij. Wij bieden namelijk verschillende inrichtingsoplossingen. Door onze inrichtingsoplossingen hoef jij je zelf nauwelijks bezig te houden met het inrichten van een school. Eromesmarko verzorgt dit namelijk van A tot Z voor jou.

Inrichtingsoplossingen voor ieder onderwijsniveau

Sommige bedrijven die schoolmeubels maken richten zich op een specifiek niveau in het onderwijs, bijvoorbeeld het primair onderwijs. Voor Eromesmarko gaat dit niet op. Wij zijn namelijk actief binnen het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs. Daarnaast zijn bibliotheken bij ons aan het juiste adres voor inrichtingsoplossingen. Het maakt overigens niet uit aan welke meubels je zit te denken. Eromesmarko heeft namelijk mogelijkheden voor leren of studeren, ontvangen, ontmoeten, vergaderen of opbergen.

Breed productenaanbod

Doordat Eromesmarko actief is binnen ieder onderwijsniveau, hebben wij een breed productenaanbod. Wij ontwikkelen tafels, bureaus, stoelen, opbergmeubels, tussenwanden, loungebanken en nog veel meer. Door dit grote en brede aanbod kunnen we aan alle wensen van een onderwijsinstelling voldoen. Al onze inrichtingsoplossingen zijn overigens geheel Nederlands. De meubels worden niet alleen binnen onze landsgrenzen ontworpen, maar ook gemaakt. Dit gebeurt op onze productielocaties in Wijchen, Hoogeveen en Emmen. Grote voordeel hiervan is dat onze producten een relatief korte afstand afleggen voordat ze op de plaats van bestemming zijn. Gevolg hiervan is dat we minder uitstoten, waardoor we een bijdrage leveren aan het tegenaan van klimaatverandering.

Circulaire inrichtingsoplossingen

Duurzaamheid staat bij Eromesmarko hoog in het vaandel. Vandaar dat wij ons hard maken voor circulaire inrichtingsoplossingen. Hier geven we op verschillende manieren invulling aan. Zo speelt levensduurverlening een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Grote voordeel hiervan is dat schoolmeubilair langer meegaat, waardoor de aanschaf van nieuwe meubels wordt uitgesteld. Om aan het einde van de economische levensduur ‘niets’ te hoeven doen, zet Eromesmarko zich tijdens de hele levenscyclus maximaal in om de technische levensduur van schoolmeubels te optimaliseren.

Helaas is het vervangen van schoolmeubilair niet altijd uit te stellen. Zijn de meubels op jouw school aan vervanging toe? Kies dan voor de inrichtingsoplossingen van Eromesmarko. Omdat het om nieuw meubilair gaat, denk je mogelijk dat dit niet circulair is. Onze meubels zijn dit wel degelijk. Door een combinatie van modulaire en robuuste meubelontwerpen gaat ons meubilair namelijk lang mee. Daarbij komt dat onze inrichtingsoplossingen ook nog eens 100% recyclebaar zijn.

Eromesmarko denkt en werkt graag mee

Ben je groot voorstander van een volledig circulair inrichtingsproces? Neem dan contact op met Eromesmarko. Onze enthousiaste en vakkundige medewerkers denken en werken namelijk graag met jou mee. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Als je benieuwd bent hoeveel onze inrichtingsoplossingen kosten, vraag je vrijblijvend een offerte aan.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company