Levo: de stoel voor iedereen!

“Ieder jaar is het op school weer een probleem. De jongste is te klein voor haar leeftijd en de eerste dag zie ik haar opnieuw aan een tafel die te groot is. De voeten komen nog niet bij de grond. Van de juf moeten we wachten, want de tafel zou op de groei bij haar gekozen zijn. Bij even doorvragen bleek het probleem dat ze gewoon niet genoeg kleine tafels en stoelen hebben. Volgende week gaat ze beginnen in groep 6 en ik verwacht weer hetzelfde probleem.”

Het verhaal van deze moeder is voor veel scholen en ouders een herkenbaar scenario. Niet het beste scenario om de eerste schooldag van het jaar mee te beginnen. Eromesmarko heeft als onderwijsinrichter vaak meegedacht over dit probleem. Facilitair gezien is het een hele klus de juiste stoelen en tafels op voorraad te hebben en te houden.

De Levo is één en dezelfde stoel voor alle bassischoolleerlingen die past aan een maat 6 leerlingtafel. De maten B2 tot en met F6 kunnen op een eenvoudige wijze ingesteld worden met de nieuwe Levo leerlingstoel. Een voordeel voor het kind en de ouder op het gebied van ergonomie.

Dat betekent: voor de hele basisschool dezelfde stoel. Scholen worden steeds multifunctioneler gebruikt en de Levo maakt dit mogelijk. Zo is het lokaal niet enkel geschikt voor de leerlingen van groep 3. Ook groep 7 kan dezelfde middag nog les krijgen in hetzelfde lokaal.  Leerlingen werken op dezelfde hoogte en zijn gelijkwaardig aan elkaar. Fijn voor de docent, die op deze manier flexibel kan lesgeven.

Facilitair heeft het gebruik van de hoogte verstelbare stoel een voordeel. Het is niet meer noodzakelijk verschillende maten stoelen en tafels voorradig hebben. De Levo betekent ergonomisch en flexibel zitten voor iedere leerling op de basisschool.

Unieke kenmerken:

  • De hoogtematen 2 tot en met 6 in één stoel
  • Eenvoudig en gereedschapsloos te verstellen.
  • Ergonomisch verantwoord: NEN 1729 goedgekeurd op alle zithoogten.
  • In samenwerking met ontwerper en kleurspecialist Floris Hovers ontworpen.
  • Leerlingen werken aan dezelfde tafelhoogte (76 cm)

 

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company