Nieuw schoolmeubilair? Eromesmarko is jouw onderwijsinrichter!

Onderwijsinrichter

Is het interieur van jouw school hoognodig aan vervanging toe? Dan kun je zelf op zoek gaan naar nieuwe meubels. Het juiste schoolmeubilair vinden is alleen geen gemakkelijke opgave. Daarom helpt onderwijsinrichter Eromesmarko jou hier graag een handje bij. Wij kunnen het meubilair van jouw school namelijk van A tot Z verzorgen. Het maakt niet uit of het gaat om leren of studeren, ontvangen, ontmoeten, vergaderen of opbergen. Besteed je het inrichten van een school uit aan onderwijsinrichter Eromesmarko? Dan heb je hier zelf geen omkijken naar.

Jarenlange ervaring als onderwijsinrichter

Eromesmarko heeft meer dan 100 jaar ervaring met schoolmeubilair. Vandaar dat wij onszelf als dynamische onderwijsinrichter bestempelen. Wie denkt dat wij de meubels ergens inkopen en deze vervolgens gewoon op jouw onderwijsinstelling afleveren, heeft het mis. Als onderwijsinrichter leveren wij niet alleen schoolmeubels, maar ontwerpen en fabriceren we ze ook zelf. Onze creatieve idee├źn ontstaan binnen Nederland en worden hier ook tot uitvoering gebracht. Dit gebeurt in onze fabrieken in Hoogeveen, Emmen, Wijchen en Breda. Kies je voor Eromesmarko? Dan laat jij de inrichting van jouw school dus verzorgen door een volledig Nederlandse onderwijsinrichter.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel

Veel scholen stellen tegenwoordig steeds ambitieuzere duurzaamheidsdoelen. Vind je het lastig om deze doelen te behalen? Schakel dan de hulp van Eromesmarko in. Omdat wij inmiddels jarenlange ervaring hebben als onderwijsinrichter, weten we precies hoe we hier invulling aan moeten geven. Er zijn namelijk steeds meer onderwijsinstellingen die over willen stappen naar volledig circulaire inrichtingsconcepten. Als duurzame onderwijsinrichter met jarenlange ervaring op dit gebied hebben wij alle kennis in huis om jouw school hierbij te helpen.

Inrichtingsconcepten voor iedere school

Een professionele onderwijsinrichter richt zich tot de volledige onderwijsmarkt. Vandaar dat Eromesmarko actief is binnen het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs. Dit betekent dat iedere school een beroep kan doen op ons als onderwijsinrichter. Onze schoolmeubels zijn te gebruiken in leslokalen en collegezalen, maar Eromesmarko biedt ook oplossingen voor andere ruimtes. Zo ontwerpen, fabriceren en leveren wij bijvoorbeeld ook lounge- en zitelementen voor zelfstudieplekken, stiltewerkplaatsen en kantines.

Eromesmarko denkt en werkt met jou mee

Als ervaren onderwijsinrichter is het Eromesmarko opgevallen dat veel scholen voor standaard meubels kiezen. Wanneer er niet of nauwelijks wordt omgekeken naar het meubilair, kan dit ten koste gaan van de kwaliteit van het onderwijs. Denk je goed na over het inrichten van een leeromgeving? Dan zorgt dit voor rust en veiligheid. Daarnaast worden leerlingen en medewerkers gestimuleerd om creatief en innovatief te werken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Eromesmarko denkt en werkt graag met jou mee om samen tot de beste schoolinrichting te komen.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company