Nieuwe schoolinrichting? Eromesmarko denkt met jou mee!

Schoolinrichting

Als onderwijsinstelling is het van belang om aandacht te besteden aan de schoolinrichting. Het valt Eromesmarko op dat lang niet iedere school de inrichting even serieus neemt. Sommige scholen denken dat standaard tafels en stoelen volstaan. Vroeger was dit misschien voldoend, maar vandaag de dag is dit niet meer het geval. Er worden namelijk steeds hogere eisen gesteld aan schoolinrichting. Zijn er plannen om een school opnieuw in te richten? Dan helpt Eromesmarko jou hier graag bij. Het maakt in dat geval niet uit of het gaat om leren of studeren, ontvangen, ontmoeten, vergaderen of opbergen. Bij ons vind je altijd de juiste schoolinrichting.

 

Belang van een goede schoolinrichting

Scholen die hun interieur willen vervangen, doen er goed aan hier de tijd voor te nemen. Uit ervaring weet Eromesmarko dat dit lang niet altijd gebeurt. Zonde, want zowel leerlingen als medewerkers hebben baat bij de juiste schoolinrichting. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de leeromgeving van invloed is op de kwaliteit van het onderwijs. Besteed je aandacht aan de schoolinrichting? Dan zorg je voor rust en veiligheid. Daarnaast nodigt de juiste schoolinrichting uit tot creativiteit en vernieuwing bij leerlingen als medewerkers. Daarom creëert Eromesmarko een omgeving die aansluit bij de kernwaarden van een school.

Welke schoolmeubels heb je nodig?

In het primair onderwijs zijn andere schoolmeubels nodig dan in het hoger onderwijs. Vandaar dat het op voorhand lastig is om te zeggen welke meubels je precies nodig hebt. Gelukkig vind je bij Eromesmarko schoolmeubels voor iedere onderwijsinstelling Wij zijn namelijk actief binnen het primair onderwijs, voorgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs.

Omdat wij naar een goede schoolinrichting streven, verkopen wij allerlei verschillende soorten schoolmeubels. Eromesmarko biedt onder meer een groot aantal tafels en stoelen aan. Doordat wij verschillende tafels en stoelen verkopen, zijn er voor iedere school wel geschikte meubels te vinden. Verder ben je bij ons aan het juiste adres voor bureaus, bureaustoelen en kasten. Kortom: bij ons vind je alle schoolmeubels die je nodig hebt om onderwijs van hoge kwaliteit aan te bieden.

Niet alleen meubels voor lokalen

Eromesmarko is niet alleen gespecialiseerd in schoolinrichting voor leslokalen. Wij ontwerpen, fabriceren en leveren namelijk ook schoolmeubels voor andere ruimtes in onderwijsinstellingen. Denk hierbij aan zitelementen en loungemeubels voor aula’s, kantines of stilteplekken. Het grote aanbod is overigens niet de enige reden om voor schoolinrichting van Eromesmarko te kiezen. Je bent namelijk ook duurzaam bezig. Wij zijn namelijk een duurzame onderwijsinrichter met jarenlange ervaring op dit gebied. Hierdoor hebben wij alle kennis in huis om zo goed mogelijk mee te denken en werken aan een duurzame schoolinrichting.

 

 

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company