Onderwijsomgeving verbeteren? Eromesmarko helpt jou hierbij!

Onderwijsomgeving

Als we het over de inrichting van een school hebben, denken veel mensen al snel aan de tafels en stoelen in een klaslokaal. Toch is dit slechts een klein deel van de onderwijsomgeving. Daarom is het belangrijk om breder te kijken. Helaas doet lang niet iedere onderwijsinstelling dit. Vandaar dat de onderwijsomgeving regelmatig te wensen overlaat. Zonde, want dit haalt het niveau op een school mogelijk omlaag. Eromesmarko is namelijk van mening dat de onderwijsomgeving de kwaliteit van het onderwijs beïnvloedt. Reden genoeg om de schoolinrichting kritisch onder de loep te nemen.

Beter voor leerlingen, leraren en medewerkers

Het belang van een goede onderwijsomgeving wordt door veel scholen onderschat. Zij denken vaak dat het voldoende is om simpele meubels in lokalen en de ruimtes daarbuiten neer te zetten. Dit is weliswaar genoeg om onderwijs aan te bieden, maar je daagt leerlingen, leraren en medewerkers niet echt uit. Met een doordachte onderwijsomgeving is dit wel het geval. Het geeft namelijk rust en veiligheid wanneer je goed nadenkt over de manier waarop je een school inricht. Besteed je aandacht aan de onderwijsomgeving? Dan nodigt dit bovendien uit tot creativiteit en vernieuwing.

Omdat Eromesmarko ervan overtuigd is dat de onderwijsomgeving van invloed is op de kwaliteit van het onderwijs, is schoolmeubels maken niet ons primaire doel. Wij focussen ons namelijk volledig op het creëren van een omgeving die aansluit bij de kernwaarden van jouw onderwijsinstelling. Hierdoor ontstaat uiteindelijk een onderwijsomgeving waarin je beter kunt leren, lesgeven, werken en ontmoeten.

Wat zijn de mogelijkheden?

Voordat je aan de slag gaat met de onderwijsomgeving op jouw school ben je vast en zeker benieuwd naar de mogelijkheden. Allereerst moet je weten dat Eromesmarko zich niet op één specifiek onderwijsniveau richt. Wij zijn namelijk actief binnen het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs. Voor ieder niveau vind je bij ons oplossingen voor leren en studeren, ontvangen, ontmoeten, vergaderen en opbergen.

Op onze eigen productielocaties in Wijchen, Hoogeveen en Emmen ontwikkelen wij onder meer tafels, bureaus, stoelen, opbergmeubels, tussenwanden en loungebanken. Deze meubels worden stuk voor stuk op een circulaire manier geproduceerd. Door de modulaire en robuuste ontwerpen gaat ons meubilair lange tijd mee. Bovendien is het ook nog eens 100% recyclebaar.

De beste onderwijsomgeving creëer je samen met Eromesmarko

Wil je aan de slag met de onderwijsomgeving op jouw school, maar weet je niet hoe je hierbij te werk gaat? Neem dan contact op met Eromesmarko. Doordat wij ruim 100 jaar ervaring hebben als duurzame onderwijsinrichter, weten wij precies hoe wij jouw onderwijsomgeving aan moeten pakken. Wij opereren niet op eigen houtje, maar doen alles in samenspraak met jou. Hierbij houden we de kernwaarden van een school altijd in ons achterhoofd. Op deze manier sluit de nieuwe onderwijsomgeving naadloos aan bij de idealen van een school. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Eromesmarko of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company