Onderwijsruimte inrichten uitbesteden? Kies voor Eromesmarko!

Onderwijsruimte

Als we het over een onderwijsruimte hebben, denk je waarschijnlijk al snel aan een klaslokaal. Niet gek, want in zo’n ruimte wordt namelijk lesgegeven. Om de kwaliteit van het onderwijs naar een hoger niveau te tillen, is het belangrijk dat een onderwijsruimte op de juiste manier wordt ingericht. Helaas weten veel onderwijsinstellingen niet hoe zij dit aanpakken. Geldt dit ook voor jou? Ga dan niet zelf aan de slag, maar schakel de hulp van Eromesmarko in. Wij hebben namelijk ruim 100 jaar ervaring als dynamische onderwijsinrichter. Hierdoor zijn wij in staat om iedere onderwijsruimte op de best mogelijke manier in te richten.

Wij bieden oplossingen voor iedere onderwijsruimte

Onderwijs wordt vaak aangeboden in een lokaal. Toch zijn er ook andere onderwijsruimtes waarin onderwezen wordt. Zo hebben hogescholen en universiteiten bijvoorbeeld collegezalen. Het is van belang om deze ruimtes ook op de juiste manier in te richten. Besteed je dit uit aan Eromesmarko? Dan hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Wij zijn namelijk actief binnen het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs. Daarnaast zijn onze meubels ook geschikt voor het inrichten van bibliotheken.

In ons brede productenaanbod kom je niet alleen maar meubels tegen om een onderwijsruimte in te richten. Eromesmarko biedt namelijk ook oplossingen voor andere ruimtes binnen een school. Denk hierbij aan de kantine, aula of zelfstudieplekken. Op onze productielocaties in Wijchen, Hoogeveen en Emmen ontwikkelen we namelijk niet alleen tafels, stoelen en bureaus, maar ook tussenwanden, loungebanken en opbergmeubels. Kortom: Eromesmarko is de onderwijsinrichter waar je naar op zoek bent.

Wie voor Eromesmarko kiest, kiest voor een circulaire onderwijsruimte

Heeft jouw school duurzaamheidsdoelen opgesteld? Dan is jou er ongetwijfeld veel aan gelegen om deze te behalen. De inrichting van een onderwijsruimte kan jou hier een handje bij helpen. Kies in dat geval wel voor circulair schoolmeubilair. Wie op zoek is naar duurzaam schoolmeubilair is bij Eromesmarko aan het juist adres. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring als duurzame onderwijsinrichter. Bovendien heeft Eromesmarko alle kennis in huis om optimaal mee te denken en te werken aan een circulaire onderwijsruimte. Zo bieden we verschillende opties om efficiënt te inventariseren, met bestaande meubels te ‘schuiven’ en met slimme oplossingen zo circulair mogelijk in alle behoeften te voorzien.

Waarom onderwijsinrichting uitbesteden?

Sommige scholen vinden het zonde om het inrichten van een onderwijsruimte uit te besteden. Dit komt vooral doordat hier kosten aan verbonden zijn. Toch doe je er goed aan onderwijsinrichting over te laten aan Eromesmarko. Waarom? Omdat wij ervan overtuigd zijn dat de leeromgeving van invloed is op de kwaliteit van het onderwijs. Wanneer je als school goed nadenkt over de inrichting, zorg je namelijk voor rust en creëer je een gevoel van veiligheid. Om jou hier zo goed mogelijk in te ondersteunen, is het maken van schoolmeubels niet ons primaire doel. Eromesmarko creëert namelijk een omgeving die aansluit bij de kernwaarden van een school.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company