Op zoek naar collegemeubilair? Bij Eromesmarko zit je goed!

Collegemeubilair

Op hogescholen en universiteiten volgen studenten vaak meerdere colleges. Deze lessen worden niet aan een specifieke klas aangeboden, maar aan een groot aantal verschillende klassen tegelijkertijd. Hier wordt vaak een collegezaal voor gebruikt. Om studenten in deze ruimte op de juiste manier te kunnen onderwijzen, is het belangrijk dat er het juiste collegemeubilair aanwezig is. Uit ervaring weet Eromesmarko helaas dat lang niet iedere collegezaal met kwalitatief en duurzaam meubilair is ingericht. Zonde, want dit kan ten koste gaan van de kwaliteit van het onderwijs. Wij helpen jou daarom graag om het juiste collegemeubilair te vinden voor de collegezalen op jouw school.

Wat verstaan we onder college meubilair?

Als we het over college meubilair hebben, wordt vaak al snel aan stoelen en tafels gedacht. Dit zijn inderdaad onmisbare schoolmeubels voor in een collegezaal. Toch wordt een collegezaal over het algemeen niet ingericht met dezelfde stoelen en tafels die ook in klaslokalen gebruikt worden. Waarom niet? Omdat de ruimte dan niet efficiënt benut wordt. Veel scholen willen zoveel mogelijk studenten kwijt kunnen in een collegezaal. Dit kan alleen als je voor het juiste collegemeubilair kiest.

Eromesmarko kan zich goed voorstellen dat jij je afvraagt wat het juiste college meubilair is. Wij adviseren scholen eigenlijk altijd om een collegezaal in te richten met klapstoelen en klaptafels. Hierdoor benut je de ruimte in de zaal zo efficiënt mogelijk. Kies je voor ons collegemeubilair? Dan haal je comfortabel meubilair in huis. Bovendien zorgen onze meubels voor een eigentijdse sfeer en zijn ze prettig in gebruik. Het college meubilair oogt overigens ook nog eens licht en fris en is van robuuste kwaliteit.

Robuust en duurzaam collegemeubilair

Op de meeste hogescholen en universiteiten worden collegezalen dagelijks intensief gebruikt. Het collegemeubilair heeft hierdoor behoorlijk wat te lijden. Vandaar dat het belangrijk is om tijd en moeite te steken in de zoektocht naar nieuw collegemeubilair. Niet alle schoolmeubilair is namelijk geschikt voor een collegezaal. Wil je niet dat je tafels en stoelen in een collegezaal om de haverklap moet vervangen? Kies dan voor collegemeubilair van Eromesmarko. Door een combinatie van modulaire en robuuste meubelontwerpen gaat ons college meubilair lang mee.

Extra bijkomstigheid is dat je circulair collegemeubilair in huis haalt als je voor Eromesmarko kiest. Wij doen er namelijk alles aan om de levensduur van schoolmeubilair maximaal te verlengen. Dit doen we door ons tijdens de hele levenscyclus van de meubels maximaal in te zetten om de technische levensduur van college meubilair te optimaliseren. Helaas ontkom je er niet aan om eens in de zoveel tijd nieuw meubilair aan te schaffen. Gelukkig is dit geen enkel probleem, want het collegemeubilair van Eromesmarko is namelijk 100% recyclebaar.

Eromesmarko denkt én werkt graag mee

Veel scholen worstelen met het vinden van het juiste collegemeubilair. Heb je hier ook moeite mee? Ga dan niet eindeloos door met zoeken, maar schakel de hulp van Eromesmarko in. Wij hebben namelijk ruim 100 jaar ervaring als dynamische onderwijsinrichter. Hierdoor weten wij als geen ander hoe wij een collegezaal in moeten richten. Onze ervaren medewerkers denken niet alleen met jou mee, maar helpen je ook bij de uitvoering. Hierdoor weet je zeker dat je uiteindelijk de juiste keuzes maakt voor wat betreft collegemeubilair.

 

 

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company