Modernisering opleidingscomplex

Christelijke Hogeschool, Ede

Oud & nieuw

Professionele onderwijsomgeving

Toenemende studentenaantallen en de noodzaak om te moderniseren en verduurzamen waren voor de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) aanleiding het totale opleidingscomplex onder handen te nemen. Met de nieuwbouw is een prachtige, professionele leer-, werk- en leefomgeving gerealiseerd: een nieuw bruisend hart, transparant en uitnodigend. Het nieuwe gebouw werd met een loopbrug verbonden met het ‘oude’. Het bestaande atrium is vergroot, kreeg een doorkijk naar de omgeving en een koppeling met de nieuwe entreefoyer. Zo werd een binnenstraat gecreëerd waar onderwijs, ontmoeting en ontspanning bij elkaar komen.

Vragen over dit project?
bellen+31 (0) 247 502 300 belleninfo@eromesmarko.nl

Eigen hart

Bundeling van activiteiten

De opleidingen, ondergebracht in academies, kregen in het nieuwe interieur elk een eigen ‘hart’ met persoonlijke sfeer en identiteit. In de transparante nieuwbouw zijn de onderwijsactiviteiten gebundeld:  lokalen, collegezalen, project-gestuurde ruimten en  ontmoetingsplaatsen.

Grondslag voor de gunning van het project aan Eromesmarko was een Europese aanbesteding. Voor dit mooie project werkten wij samen met Ex Interiors en met Piet Plug en Henk Langerak van de CHE.

a fair furniture company