Groen Paviljoen

Commanderij College, Gemert

Transparant, duurzaam, flexibel, groen en innovatief

Groen Paviljoen

In het Groen Paviljoen wordt theorie,- en praktijkles gegeven voor het profiel “Groen”. In een periode van 9 maanden is het gebouw volledig gerenoveerd en voldoet nu aan volledig aan de huidige maatstaven. Er zijn een aantal kenmerken van het vernieuwde gebouw: transparant, duurzaam, flexibel, groen en innovatief. Deze kenmerken hebben we op verschillende manieren terug laten komen in de inrichting.

Vragen over dit project?
bellen+31 (0) 247 502 300 belleninfo@eromesmarko.nl

Divers

Kenmerken toepassen

De Wybelt wiebelkruk en Finn stoel zijn gemaakt van gerecycled kunststof en het frame van de verrijdbare coupebanken is gemaakt van reststukken plaatmateriaal. Innovatie komt terug in ons Kring meubilair; leerlingen zitten rondom de docent bij een instructie, om vervolgens op een eenvoudige manier de opstelling te gebruiken om in groepjes of zelfstandig aan de slag te gaan. Met de zit/sta tafel kan de docent eenvoudig bij groepjes aanschuiven om hen instructie te geven.

Ontzorgen

Kleurenpallet

Er is gekozen voor eiken naturel tafelbladen en een stoere picknicktafel voorzien van massief houten planken. Het kleurenpallet van de inrichting wordt gecompleteerd met een combinatie van natuurlijke tinten en accenten groen.

Het meedenken, het luisteren naar de wensen, maar ook de nieuwe innovatieve ideeën en het ontzorgen werden erg gewaardeerd door het Commanderij College.

a fair furniture company