Studieruimte omtoveren

Dulon College, Ede

Laagdrempelige studieplek

Wensen

Chantal Wiggers (Teamleider Facilitaire Dienst) vroeg ons de oubollige studieruimte van het Dulon College om te toveren tot een uitnodigende studieplek. Twee vertrekken, waaronder een stuk gang, moesten samen een laagdrempelige studieruimte worden. Hierbij had het Dulon College een aantal wensen, zoals een goed overzicht voor de docenten, afwisseling in hoog en laag zitten én verschillende typen werkplekken om samen of juist individueel geconcentreerd te kunnen werken.

Vragen over dit project?
bellen+31 (0) 247 502 300 belleninfo@eromesmarko.nl

Gedragsverandering

Inspirerende ruimte

Voorheen was de studieruimte niet uitnodigend en werd minimaal gebruikt, inmiddels maken studenten en veel en graag gebruik van. Het mooie is dat het gedrag van studenten is veranderd, doordat het nu een inspirerende studieruimte is geworden waar ze graag gaan zitten. Daarbij zie je dat dit de gebruikers stimuleert om de ruimte netjes te houden.

Gezamenlijke aanpak

Van A tot Z

Inventarisatie is gedaan door onze adviseur-projectmanager Onderwijs, Robert ten Wolde. Robert heeft onze interieurarchitect Johan van Helden erbij betrokken. Johan maakte een ontwerp waarin het advies van vloer tot plafond is opgenomen. Aan de hand van het definitieve ontwerp stelde onze verkoopbinnendienst de offerte op. Net als voor al onze projecten werd ook hier een team van specialisten samengesteld, die het project van A tot Z begeleiden.

Toegepaste producten

a fair furniture company