Veiligheid, respect en verantwoordelijkheid

Dynamica XL, Wormerveer

Aan de Noordsterweg

Het project

Dynamica XL is een school die gespecialiseerd is in het speciaal (basis) onderwijs en bevindt zich aan de Noordsterweg in Zaanstad. Ze bieden leer- en gedragsondersteuning met een enthousiast, gedreven en deskundig team in kleine groepsgroottes. Voor alle leerlingen worden individuele ontwikkelperspectieven opgesteld en wordt geprobeerd om ze zo goed mogelijk voor te bereiden op het vervolgonderwijs,

Vragen over dit project?
bellen+31 (0) 247 502 300 belleninfo@eromesmarko.nl

Huiselijke kantooromgeving en lokalen met veel rust

Dynamica XL

Bij de inrichting van Dynamica speelde onze ontwerpstudio een grote rol. De verschillende ruimtes vroegen om een verschillende inrichting, Voor het dienstencentrum was een huiselijke inrichting geschikt terwijl voor de onderwijsruimtes een interieur geschikt was voor leerlingen met leer- en gedragsuitdagingen. De gewenste rust wordt gecreƫerd door de leerlingwerkplekken af te schermen met Level-trolleys als afscheiding tussen de leerlingsets. Bij deze school is veel gebruik gemaakt van nisjes waar leerlingen zich kunnen terug trekken.

De brede samenwerking, zowel met het dienstencentrum als met de school, werd erg gewaardeerd door Dynamica XL. Het mooie ontwerp en de ondersteuning door mee te denken en te adviseren zijn ook genoemd als belangrijke pluspunten in de samenwerking. De directe communicatie, zowel tijdens als na het inrichtingstraject, werd ook als positief ervaren.

a fair furniture company