Ieder kind telt

IKC Toermalijn, Wormerveer

Inrichting aan het Noordeinde

Het project

We zijn druk bezig geweest met het inrichten van een school in Wormerveer, het IKC Toermalijn aan het Noordeinde. Bij het inrichten van deze school is er vooral veel aandacht besteed voor het creƫren van een klimaat van rust en structuur. De school krijgt hierdoor een positieve sfeer en heeft een toegankelijke uitstraling. Wat tevens ook de kernwaarde zijn van de Toermalijn. We hebben hier een mooi project gerealiseerd met een goede samenwerking waar we trots op zijn.

Vragen over dit project?
bellen+31 (0) 247 502 300 belleninfo@eromesmarko.nl

Optimale uitvoering van unitonderwijs door nieuwbouw

IKC Toermalijn

Bij aanvang van het project had het team van IKC Toermalijn al veel voorwerk gedaan. Op de vorige locatie was er voor zover het mogelijk was al een switch gemaakt naar unitonderwijs. Dit was een groot voordeel omdat de nieuwbouw is ontwikkeld met dit concept in het achterhoofd. Hierdoor kon de inrichting eenvoudig worden geoptimaliseerd aan de wensen en behoeftes van de school en de kinderen.

Uiteindelijk is het een inrichting geworden met veel diversiteit, nisjes en genoeg ruimte voor instructies en om zelfstandig te werken of juist samen te werken. De algehele samenwerking is ons goed bevallen. Er was veel verbinding met de school en er waren korte lijntjes, zowel tijdens het traject als nu.

a fair furniture company