Oud schoolgebouw wordt nieuwbouw zonder muren

OBS Route 0513, Heerenveen

Nieuwbouw

Open ruimte en onderwijs op maat

Gepersonaliseerde leerroutes, passend bij de talenten en behoeftes van de leerlingen vragen om een specifiek gebruik van het schoolgebouw. Voor OBS Route 0513 is een nieuwbouwlocatie gerealiseerd zonder klaslokalen waar leerlingen in flexibele groepsindelingen werken en zelf een eigen werkplek mogen kiezen. Een bijzonder gebouw en inrichtingsvraagstuk!

Vragen over dit project?
bellen+31 (0) 247 502 300 belleninfo@eromesmarko.nl

Droomplaatje

De ultieme inrichting

Voor de onder-, midden- en bovenbouwunit, bestaande uit meerdere basisgroepen, zijn de wensen van OBS Route 0513 vertaald naar het droomplaatje voor de school. We kozen voor het ideale meubilair bij de betreffende vakgebieden. Zo kan ieder kind een passende plek kiezen bij de activiteit. Dit gaf het vertrouwen om met Eromesmarko deze ultieme inrichting te realiseren.

Flexibele groepsindeling

Samen de dag starten

In een basisgroep werken kinderen van verschillende leerjaren samen voor diverse vakken. Aan de Kring-tafels vindt de gezamenlijke dagstart plaats. Daarna gaan de kinderen zelfstandig of in kleinere groepjes verder aan de slag. Afhankelijk van de persoonlijke onderwijsbehoeften zijn hiervoor allerlei leuke plekjes ingericht.

a fair furniture company