Wiskunde- en informaticalokalen

Universitaire technische ruimtes

Technische ruimtes in universitaire setting zijn zeer specifieke ruimtes die vragen om een inrichting op maat. Wij zijn vaker betrokken bij dit soort projecten, zoals onlangs voor een aantal wiskunde- en informaticalokalen in Zuid-Holland. Hier betrof het ruimtes met een grote variatie aan gebruiksfuncties, zoals kantoorwerkplekken, studiewerkplekken, vergader- en overlegruimtes, specifieke onderzoeksruimtes en horeca-, aanland- en ontmoetingsplekken.

Bovendien moesten deze ruimtes geschikt zijn voor zowel formeel als informeel gebruik door hoogleraren, docenten, secretarissen, servicemedewerkers, masterstudenten en bezoekers/gasten van de faculteit. Aan al deze eisen zijn wij tegemoet gekomen met veel verschillend meubilair, bijvoorbeeld variërend van de eigentijdse VPAX- tot de tijdloze Cuadro-tafel.

Vragen over dit project?
bellen+31 (0) 247 502 300 belleninfo@eromesmarko.nl

Stoelen uit zwerfafval

Circulair en hoogwaardig

We hebben gekozen voor een zo duurzaam mogelijke oplossing zonder afbreuk te doen aan de gewenste hoogwaardige kwaliteit en uitstraling. Zo is er meubilair ingezet uit de Felt-collectie, een hoogwaardige lijn stoelen en ander loungemeubilair uit biovilt. Dit materiaal is gewonnen uit gerecycled PET-afval, dat afkomstig is uit Nederlandse grachten en andere oppervlaktewateren. Het materiaal van iedere stoelkuip geeft 60 PET-flessen een tweede leven.

Door te variëren met de uitvoeringen geeft de Felt-stoel een andere uitstraling aan de verschillende ruimtes. Zo zorgt deze met lichte kuip en houten poten voor een huiselijke sfeer, terwijl dezelfde stoel met een donkere kuip, licht zitkussen en draadframe een formelere overlegomgeving creëert.

a fair furniture company