Realiseer een stimulerende leeromgeving met Eromesmarko

Leeromgeving

Het merendeel van de onderwijsinstellingen besteedt niet of nauwelijks aandacht aan de leeromgeving. Wat Eromesmarko betreft is dit een slechte ontwikkeling. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de leeromgeving van invloed is op de kwaliteit van het onderwijs dat op een school wordt aangeboden. Een goed doordachte schoolinrichting geeft namelijk rust en zorgt voor een gevoel van veiligheid. Bovendien nodigt het uit tot creativiteit en vernieuwing. Reden genoeg om aandacht te besteden aan de leeromgeving. Weet je niet hoe je dit aanpakt? Eromesmarko helpt jou hier graag een handje bij.

Schoolmeubels maken is niet ons primaire doel

Eromesmarko verkoopt verschillende soorten schoolmeubels. Daarom wordt vaak gedacht dat het maken van schoolmeubilair ons primaire doel is. Toch is dit niet het geval. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat de leeromgeving van invloed is op de kwaliteit van het onderwijs, creëren wij een omgeving die aansluit bij de kernwaarden van een school. Hierdoor kunnen leerlingen, leraren en andere medewerkers beter leren, lesgeven, werken en ontmoeten, waardoor uiteindelijk een stimulerende leeromgeving ontstaat.

Hoe zorg je voor een stimulerende leeromgeving?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Dan wil je de leeromgeving op jouw school mogelijk wel verbeteren. Veel onderwijsinstellingen hebben alleen geen idee hoe zij een stimulerende leeromgeving realiseren. Regelmatig wordt gedacht dat nieuwe tafels en stoelen voldoende zijn. Deze schoolmeubels kunnen inderdaad een bijdrage leveren aan een stimulerende leeromgeving, maar je haalt niet het onderste uit de kan. Kijk je samen met Eromesmarko naar de leeromgeving? Dan is dit wel het geval. Naast tafels en stoelen produceren wij namelijk ook bureaus, tussenwanden, opbergmeubels, loungebanken en nog veel meer. Kortom: Eromesmarko heeft alles in huis om een stimulerende leeromgeving te realiseren.

De juiste leeromgeving voor ieder niveau

Op de basisschool zijn andere meubels nodig om een stimulerende leeromgeving te realiseren dan op een middelbare school. Eromesmarko is zich hier maar al te goed bewust van. Daarom richten wij ons niet tot één specifiek onderwijsniveau. Wij hebben de juiste meubels in huis om de leeromgeving in het primair onderwijs te stimuleren, maar ook scholen voor voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs zijn bij ons aan het juiste adres. Het maakt in dat geval niet uit of het gaat om leren of studeren, ontvangen, ontmoeten, vergaderen of opbergen, Eromesmarko heeft een breed assortiment dat aan alle wensen van een leeromgeving voldoet.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company