Schoolmeubels voor alle onderwijsinstellingen – Eromesmarko

Schoolmeubels

Als we het over de inrichting van een school hebben, denken veel mensen al snel aan schoolmeubels. Deze meubels zijn inderdaad onmisbaar op een onderwijsinstelling. Je komt ze tegen in klaslokalen, maar ook in collegezalen. Schoolmeubels worden bovendien ingezet buiten lokalen. Het is namelijk ook van belang om ruimtes als kantines, aula’s en (zelfstandige) werkplekken op de juiste manier in te richten. Ben je op zoek naar nieuwe schoolmeubels? Dan ben je bij Eromesmarko aan het juiste adres. Wij hebben namelijk ruim 100 jaar ervaring als dynamische onderwijsinrichter.

Schoolmeubels beïnvloeden onderwijskwaliteit

Schoolmeubels zijn essentieel voor het geven van onderwijs. Leerlingen moeten in een lokaal immers de beschikking hebben over een tafel en een stoel. Vandaar dat veel scholen simpele tafels en stoelen in een lokaal neerzetten. Er wordt in dat geval weinig aandacht besteed aan de leeromgeving. Zonde, want Eromesmarko is van mening dat de leeromgeving van invloed is op de kwaliteit van het onderwijs.

Veel onderwijsinstellingen zien het belang van kwalitatieve schoolmeubels niet in. Toch plukt een school hier wel degelijk de vruchten van. Wie goed nadenkt over de schoolinrichting, zorgt namelijk voor rust en een veilig gevoel onder medewerkers en leerlingen. Als je voor de juiste schoolmeubels kiest, kan dit zelfs een positief effect hebben op de prestaties van leerlingen. Naast rust en veiligheid nodigt schoolmeubilair ook uit tot creativiteit en vernieuwing.

Meer dan alleen schoolmeubilair maken

Omdat Eromesmarko ervan overtuigd is dat de leeromgeving van invloed is op de kwaliteit van het onderwijs, is het maken van schoolmeubels niet ons primaire doel. Wij creëren namelijk een omgeving die aansluit bij de kernwaarden van een school en waarin leren, lesgeven, werken en ontmoeten positief gestimuleerd worden. Vandaar dan onderwijsinstellingen bij ons niet alleen simpele tafels en stoelen kunnen kopen. Ons assortiment is namelijk een stuk uitgebreider. Op onze eigen productielocaties in Wijchen, Hoogeveen en Emmen ontwikkelen wij namelijk ook bureaus, opbergmeubels, tussenwanden en loungebanken. Hierdoor kunnen wij alle onderwijsinstellingen voorzien van passende schoolmeubels.

Circulaire schoolmeubels van Eromesmarko

Is het meubilair van jouw school aan vervanging toe? Koop dan niet de eerste beste schoolmeubels die je tegenkomt. Als je dit wel doet, is de kans klein dat het om circulair schoolmeubilair gaat. In dat geval draag je geen steentje bij aan het tegengaan van klimaatverandering. Wanneer je voor schoolmeubels van Eromesmarko kiest, is dit wel het geval.

Als duurzame onderwijsinrichter heeft Eromesmarko alle kennis in huis om optimaal mee te denken en te werken aan een circulair inrichtingsproces. Wij bieden onder meer verschillende mogelijkheden om efficiënt te inventariseren, met bestaande schoolmeubels te ‘schuiven’ en met slimme oplossingen zo circulair mogelijk in alle behoeften te voorzien. Benieuwd wat er mogelijk is? Neem dan contact op met Eromesmarko.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company