Schoolmeubilair voor iedere onderwijsinstelling – Eromesmarko

Schoolmeubilair

Wie op zoek is naar schoolmeubilair, is bij ons aan het juiste adres. Eromesmarko is namelijk dé dynamische onderwijsinrichter met ruim 100 jaar ervaring op het gebied van meubels voor onderwijsinstellingen. Wij leveren niet alleen schoolmeubilair, maar ontwerpen en fabriceren dit ook. Onze meubels en inrichtingsconcepten zijn specifiek bedoeld voor de onderwijsmarkt. Doordat Eromesmarko continu onderzoekt hoe onderwijsvernieuwingen ondersteund kunnen worden, ben je bij ons altijd verzekerd van innovatief schoolmeubilair.

 

Schoolmeubilair is meer dan een tafel en stoel

Als we het over schoolmeubilair hebben, denken veel mensen al snel aan een tafel en stoel. Niet gek, want dergelijke meubels zijn onmisbaar in een klaslokaal. Eromesmarko ontwerpt, fabriceert en levert tafels een stoelen, maar gaat wel een stap verder. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de leeromgeving van invloed is op de kwaliteit van het onderwijs. Scholen die het juiste schoolmeubilair kopen, creëren een rustige en veilige omgeving. Bovendien nodigt een doordachte inrichting uit tot creativiteit en vernieuwing.

Doordat wij van mening zijn dat schoolmeubilair meer is dan een tafel en een stoel, behoort het maken van schoolmeubels niet tot onze primaire doelen. Nee, want Eromesmarko creëert een omgeving die aansluit bij de kernwaarden van de school. Dit komt niet alleen de leerlingen ten goede, maar ook de werknemers.

Schoolmeubilair voor basisschool en andere onderwijsinstellingen

Ben je op zoek naar schoolmeubilair voor een bassischool? Werp dan een blik op het assortiment van Eromesmarko. Wij hebben namelijk een groot en divers assortiment schoolmeubilair voor basisscholen. Je kunt bij ons onder meer (leerling)tafels en (leerling)stoelen kopen. Hier houdt het niet bij op, want wij leveren ook bureaus, bureaustoelen, kasten, zitelementen en krukken. Het is zelfs mogelijk om een loungehoek op school in te laten richten door Eromesmarko.

Wij richten ons overigens niet alleen tot schoolmeubilair voor de basisschool. Nee, want ook andere scholen kunnen namelijk bij ons aankloppen. Eromesmarko is – naast het primair onderwijs – namelijk ook actief in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs. Bibliotheken kunnen eveneens schoolmeubilair bij ons bestellen.

Duurzaam schoolmeubilair

Steeds meer scholen hebben oog voor duurzaamheid. Vandaar dat onderwijsinstellingen steeds vaker duurzaamheidsdoelen opstellen. Geldt dit ook voor jouw school? Dan ben je mogelijk op zoek naar duurzaam schoolmeubilair. Wat dat betreft heb je in Eromesmarko een geschikte partij gevonden. Wij denken namelijk graag met je mee om jouw school zo duurzaam mogelijk in te richten. Eromesmarko biedt bijvoorbeeld verschillende mogelijkheden om efficiënt te inventariseren, met het bestaande meubilair te ‘schuiven’ en met slimme oplossingen zo circulair mogelijk in alle behoeften te voorzien. Zodoende slaag je er vast en zeker in schoolmeubilair te vinden dat aansluit bij de duurzaamheidsdoelen van jouw school.

 

 

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company