Social & sustainable development report van de Fair Furniture Group

Met veel trots presenteert de Fair Furniture Group het Social & sustainable development report 2020 / 2021. De Fair Furniture Group wil koploper zijn in duurzaam, circulair en sociaal ondernemen. Het rapport richt zich daarmee op de mens, de maatschappij en de aarde. Fair voor mens, maatschappij en aarde is namelijk de basis waarop de Fair Furniture Group een nieuwe toekomstbestendige economie wil bereiken.

Hoogtepunten
2020 was een bijzonder jaar. Vanwege de coronapandemie kwam het familiebedrijf voor ongekende uitdagingen te staan, maar er was ook zeker ruimte voor succes en plezier. Een van de successen is de realisatie van de duurzame nieuwbouw bij Eromesmarko in Wijchen waardoor er een gasreductie van 64,2% is gehaald. Ook de HomeFit© thuiswerkplek, de Be by Bèta thuiswerkstoel en de opening van de Meshallen mogen niet het rijtje met hoogtepunten ontbreken. Datzelfde geldt ook voor de introductie van de circulaire Hemp-stoel, die onlangs bekroond werd met de internationale Innovation Award „Renewable Material of the Year 2021”.

Fair voor mens, maatschappij én de aarde
Het rapport is – evenals de Fair Furniture Group – net even een tikkeltje anders dan gebruikelijke rapporten. Op geheel eigen wijze worden de standpunten, doelstellingen, oplossingen en successen van de groep beschreven en in beeld gebracht.

Nieuwe website
Op de volledig vernieuwde website (www.fairfurnituregroup.nl) van de Fair Furniture Group is het Social & sustainable development report in drie talen te downloaden: een Nederlandse, Duitse én een Engelse versie. Het is ook mogelijk om een fysiek exemplaar aan te vragen, vraag dit aan via info@eromesmarko.nl.

Over de Fair Furniture Group
De Fair Furniture Group is een familie van gelijkgestemde merken en mensen met dezelfde ambitie: voortdurend streven naar nieuwe circulaire en duurzame oplossingen. Met 7 merken en meer dan 450 medewerkers kan de groep alles maken: van innovatieve grondstof tot complete inrichting. Slimme ideeën komen tot leven in de lokale fabrieken in Breda, Emmen, Hoogeveen, Telford en Wijchen. De deuren staan open!

Be by Bèta, De Lockerfabriek, Eromesmarko, Nice Price Office, Nomique, Vepa en Zooi zijn onderdeel van de Fair Furniture Group. De nieuwe naam – tot 2020 was het VDB Group – geeft aan waar de groep fabrikanten van kantoor-, project- en schoolinrichtingen voor staat: duurzame meubels, in Nederland gemaakt, met een warm hart voor de mensen en met het oog op een eerlijke, gezonde toekomst. Voor meer informatie: https://fairfurnituregroup.nl/

Download het Fair Furniture report hier >>>

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company