Hoe creëer je een leeromgeving die jongeren enthousiast maakt voor tech-skills en hen voorbereid op een toekomst vol technologie?

 

Het is spannend én onvermijdelijk: techniek bepaalt meer en meer ons leven. Van energie en klimaat tot voeding, zorg en welzijn: techniek maakt het verschil. We kunnen niet zonder. En het is continu in ontwikkeling.


Eromesmarko maakt ruimte voor het techniekonderwijs van morgen

 

We inspireren scholen, docenten en leerlingen om mee te bouwen aan een toekomst vol technologie. Samen komen we tot de ideale technische leeromgeving: een uitnodigende ruimte waar techniek leuk, uitdagend en toegankelijk is voor iedereen.

Techlab, makerspace, technotheek, fab lab, skills room, future lab of gewoon technieklokaal…

Welke term je ook kiest, een feit is dat steeds meer scholen ruimtes willen inrichten waar leerlingen kunnen werken aan bèta-technische opdrachten – bijvoorbeeld binnen vakken als Onderzoek & Ontwerpen (technasium) of Technologie & Toepassing (vmbo). Het is nodig, er zijn ideeën en er is geld. Maar hoe pak je het aan?

Zo’n 100 enthousiaste medewerkers zetten zich dagelijks in voor onderwijsvernieuwing

 

Samen met onze partner(s) in technologische leermiddelen verzorgen wij ontwerp, inrichting en aankleding van techruimtes. En we stoppen niet als de ruimte af is. We trainen docenten, bieden lesmaterialen. Alles om ervoor te zorgen dat het lab écht goed ingezet wordt.

100% samen

We starten bij de visie van de school. We praten met technatoren en docenten over hun vak en hun rol. We vragen leerlingen wat zij nodig hebben. En we vertellen hoe wij werken: 100% samen, vanuit sterke betrokkenheid met het onderwijs, met duurzame keuzes. En dán kunnen we aan de slag.

Wij begrijpen precies voor welke uitdagingen je staat bij de inrichting van een onderwijsruimte

Concepten, sferen en zones

Krijgt het techlab een futuristische sfeer, richten we de ruimte in als een creatieve start-up of wordt het lokaal volledig circulair gemaakt met veel gerecyclede materialen en natuurlijke elementen? Welke sfeer, materialen, meubels, producten en opstellingsmogelijkheden passen het best bij de wensen en de leerdoelen? En hoe geven we ruimte aan verschillende soorten activiteiten, zoals brainstormen, onderzoeken, zelfstandig werken, samenwerken, maken, testen, presenteren, bezoek ontvangen, opbergen?

De Eromesmarko-experts denken mee, adviseren en komen we met creatieve oplossingen voor een toekomstbestendige leeromgeving. Een omgeving waar leren leeft.

 

Wij zijn Eromesmarko. Wij maken ruimte.

Ruimte om te leren en te groeien, te onderzoeken, te maken, te experimenteren, te inspireren.


Wij maken ruimte voor de wereld van morgen

 

Duurzaam, gemaakt in Nederland: Fair Furniture Group

Eromesmarko is onderdeel van de Fair Furniture Group: een familie van gelijkgestemde merken en mensen met dezelfde ambitie: voortdurend streven naar nieuwe circulaire en duurzame oplossingen. Met 7 merken en meer dan 450 medewerkers kan de groep alles maken: van innovatieve grondstof tot complete inrichting. De Fair Furniture Group staat voor duurzame meubels, in Nederland gemaakt, met een warm hart voor mensen en met het oog op een eerlijke, gezonde toekomst.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company