Eindelijk! Je kunt je talenten nu toepassen bij het meest duurzame, meest innovatieve en vooral leukste meubelbedrijf van Nederland: Fair Furniture Group. Wij zoeken namelijk een

Afstudeerstagiair(e) CSRD & the Supply Chain

Standplaats Hoogeveen

32-40 uur

Fair Furniture Group

Wij zijn de Fair Furniture Group, een groep van zeven volwaardige merken met elk een eigen specialisme. Samen kunnen we alles maken: van innovatieve grondstof tot complete inrichting. Slimme en duurzame ideeën komen tot leven in onze lokale fabrieken in Breda, Emmen, Hoogeveen, Wijchen en Telford (VK).

CSRD & Supply Chain

Volgens de nieuwe Europese wetgeving CSRD gaan wij – voor het eerst over het jaar 2025 – rapporteren over milieu- en de sociale aspecten van ons bedrijf. Dit omvat vele onderwerpen die we over een projectteam verdelen. We zijn al begonnen, maar er is ook nog veel werk te doen. Voor het onderdeel van de supply chain, hebben we jouw hulp nodig. Wij leggen namelijk de lat hoog voor ons zelf én voor onze leveranciers. We willen daarmee een stap verder gaan dan de CSRD ons voorschrijft.

De opdracht

Je krijgt een belangrijke en actieve rol in het CSRD-projectteam. Je ontwikkelt samen met ons een CSRD-proof beleid voor ketenbeheer en denkt mee welke ambities, doelstellingen, maatregelen en kpi’s bij dit beleid passen. Je onderzoekt wat hiervoor nodig is en hoe en met welk tijdpad wij dit kunnen implementeren in onze organisatie. Je zit niet alleen achter je laptop maar onderzoekt ook samen met collega’s en onze leveranciers hoe zij volgens de CSRD-richtlijnen kunnen bijdragen aan onze duurzame ambities.

Jij

  • Enthousiaste 4e-jaars student hbo-opleiding Finance & Control / Accountancy / Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of International Business.
  • Je bent meer dan gemiddeld geïnteresseerd in Supply Chain management.
  • Je bent bekend met de meest bekende software zoals MS Excel.
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve skills en schrijft en spreekt goed Nederlands en Engels.
  • CSRD is ook nieuw voor ons en er ligt nog geen vaste structuur. Je vindt het juist een uitdaging om hierin te werken en de structuur mee te ontwikkelen.

Solliciteren?

Je sollicitatie, inclusief cv, ontvangen wij graag via e-mail: vacatures@eromesmarko.nl onder vermelding van de functie. Heb je eerst nog vragen, dan kun je contact opnemen met Inge Wiekema, via 06-52717723.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company