Versterking gezocht voor onze commerciële verkoopbinnendienst in Wijchen!

Vacature commercieel medewerker verkoopbinnendienst Hoger Onderwijs

Al ruim 100 jaar ontwerpen wij flexibele inrichtingsoplossingen voor het onderwijs; van basisschool tot en met universiteit. Wij helpen scholen vooruit met slimme inrichtingsconcepten en -producten. Dit doen we door te luisteren naar wat scholen, leerlingen/studenten en onderwijsprofessionals nodig hebben om alles eruit te halen wat erin zit. En wat zij nodig hebben, dat maken wij: van ontwerp tot productie en inrichting. In onze eigen duurzame circulaire centra in Nederland. Wij werken 100% samen met elkaar en hier maakt iedereen binnen de organisatie een belangrijk onderdeel van uit. Jij binnenkort misschien ook wel!

Functie

Ter versterking voor onze toonaangevende locatie in Wijchen zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor het team Hoger Onderwijs. Als gedreven sales professional help jij met veel plezier aan de verdere vooruitgang van Eromesmarko. Je bent de spil tussen de accountmanager, klanten en de interne organisatie en geeft commerciële sturing en ondersteuning aan je eigen verkooprayon. Samen met de accountmanager ben je als team verantwoordelijk voor het resultaat en met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling zorg je voor het opstellen van offertes, goed projectmanagement, uitvoeren van aanbestedingstrajecten en het bewaken van contractafspraken. Kortom, een uitgebreide en afwisselende functie met veel interne en externe contacten.

Profiel

 • HBO niveau
 • Fulltime (40 uur) beschikbaar tijdens kantooruren
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Klantgerichte én oplossingsgerichte aanpakker met organisatietalent
 • Flexibele instelling

Wat biedt Eromesmarko?

 • Een inspirerende werkplek binnen een groeiende en dynamische organisatie;
 • Marktconform salaris;
 • Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen o.b.v. van fulltime;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een gezellige VRIJMIBO

Eromesmarko is inrichter van het onderwijs maar ook initiatiefnemer en onderdeel van De Meshallen; hét platform waar onderwijs, overheid en ondernemers elkaar ontmoeten en inspireren. Vanuit onze merkwaarden: betrokken bij het onderwijs, duurzame keuze en 100% samen, helpen we het onderwijs met verandering en vernieuwing. Wij zijn onderdeel van de Fair Furniture Group; een innovatieve en duurzame groep Nederlandse producenten van onderwijs- en kantoormeubilair.

Enthousiast?

Mail dan een korte motivatie met CV naar vacature@Eromesmarko.nl t.a.v. Femke van Wichen. Wil je graag meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Bas Eenink (teamleider binnendienst) via 024-7502300.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Collega aan het woord:

Barrie van Reeden – Verkoopbinnendienst Hoger Onderwijs

Anderhalf jaar geleden ben ik gestart bij Eromesmarko en ik viel gelijk met de neus in de boter! Tijdens mijn eerste werkdag was er een verkoopmeeting met het gehele salesteam inclusief gastspreker Hein Heijen (Expert Toegepaste Neuromarketing) en tijdens mijn eerste volledige werkweek gingen we de vrijdag een dag weg met het hele bedrijf voor het jaarlijkse bedrijfsuitje.

Wat mij opviel tijdens mijn start is dat er veel tijd wordt gestoken in het inwerktraject. In de eerste maand vinden er veel kennismakingsgesprekken plaats, werk je o.a. een dag mee in de fabriek en ga je op bezoek bij de verschillende bedrijven binnen de Fair Furniture Group in Nederland. Hierdoor voelde ik mij snel thuis binnen de organisatie. De sfeer in het bedrijf en de leuke collega’s dragen hier zeker aan bij.

Inmiddels zit ik volop in de projecten en merk ik hoe gemakkelijk de verschillende afdelingen samenwerken. In mijn team Hoger Onderwijs, onderdeel van de verkoop binnendienst, zijn wij bij elke fase tussen aanvraag en levering betrokken. Mooi om te zien hoe de vraag van een klant omgezet wordt naar prachtige ontwerpen.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company