Versterking gezocht voor onze commerciële verkoopbinnendienst in Wijchen!

Vacature commercieel medewerker verkoopbinnendienst Hoger Onderwijs

Eromesmarko is een dynamische onderwijsinrichter, met ruim 100 jaar ervaring en meer dan 100 enthousiaste medewerkers. Wat wij belangrijk vinden zie je terug in al onze producten, van kleuterstoel tot kastenwand: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. We zijn trots op wat we maken en onderzoeken continu hoe we onderwijsvernieuwing kunnen ondersteunen en stimuleren met nieuwe inzichten en ontwerpen. Omdat we geloven dat anders kijken en anders doen, leidt tot slimme oplossingen voor elk type onderwijs.

Functie

Ter versterking voor onze toonaangevende locatie in Wijchen zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor het team Hoger Onderwijs. Als gedreven sales professional help jij met veel plezier aan de verdere vooruitgang van Eromesmarko. Je bent de spil tussen de accountmanager, klanten en de interne organisatie en geeft commerciële sturing en ondersteuning aan je eigen verkooprayon. Samen met de accountmanager ben je als team verantwoordelijk voor het resultaat en met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling zorg je voor het opstellen van offertes, goed projectmanagement, uitvoeren van aanbestedingstrajecten en het bewaken van contractafspraken. Kortom, een uitgebreide en afwisselende functie met veel interne en externe contacten.

Profiel

 • HBO niveau
 • Fulltime (40 uur) beschikbaar tijdens kantooruren
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Klantgerichte én oplossingsgerichte aanpakker met organisatietalent
 • Flexibele instelling

Aanbod

Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving met enthousiaste mensen.

Daarnaast bieden we:

 • Jaarcontract
 • Passend salaris
 • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen op jaarbasis
 • Trainingen met het team en gepaste cursussen en opleidingen
 • Nog meer goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Elke maand het weekend inluiden met je collega’s op de vrijmibo

Bedrijfsinformatie

Wij zijn onderdeel van de Fair Furniture Group; een innovatieve en duurzame groep Nederlandse producenten van school- en kantoormeubilair. Een familie van gelijkgestemde merken en mensen. Met 6 merken en meer dan 450 medewerkers kunnen we samen alles maken: van innovatieve grondstof tot complete inrichting. Slimme ideeën komen tot leven in onze lokale fabrieken in Hoogeveen, Emmen, Wijchen en Breda.

Verder is Eromesmarko initiatiefnemer en onderdeel van de Meshallen: hét platform (fysiek en virtueel) waar onderwijs, overheid en ondernemers elkaar ontmoeten en inspireren, (net)werken, kennis delen, vergaderen en trainen.

Vanuit onze merkwaarden 100% samen, betrokken bij het onderwijs en duurzame keuze helpen we het onderwijs met verandering en vernieuwing. Wij zoeken iemand die zich herkent in deze werkwijze en zich prettig voelt in een no nonsens en informele cultuur.

Geschikt? JA!

Mail dan een korte motivatie met CV naar vacature@Eromesmarko.nl t.a.v. Femke van Wichen. Wil je graag meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Bas Eenink (teamleider binnendienst) via 024-7502300.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Collega aan het woord:

Barrie van Reeden – Verkoopbinnendienst Hoger Onderwijs

Vorig jaar september ben ik gestart bij Eromesmarko en ik viel gelijk met de neus in de boter! Tijdens mijn eerste werkdag was er een verkoopmeeting met het gehele salesteam inclusief gastspreker Hein Heijen (Expert Toegepaste Neuromarketing) en tijdens mijn eerste volledige werkweek gingen we de vrijdag een dag weg met het hele bedrijf voor het jaarlijkse bedrijfsuitje.

Wat mij opviel tijdens mijn start is dat er veel tijd wordt gestoken in het inwerktraject. In de eerste maand vinden er veel kennismakingsgesprekken plaats, werk je o.a. een dag mee in de fabriek en ga je op bezoek bij de verschillende bedrijven binnen de Fair Furniture Group in Nederland. Hierdoor voelde ik mij snel thuis binnen de organisatie. De sfeer in het bedrijf en de leuke collega’s dragen hier zeker aan bij.

Inmiddels zit ik volop in de projecten en merk ik hoe gemakkelijk de verschillende afdelingen samenwerken. In mijn team Hoger Onderwijs, onderdeel van de verkoop binnendienst, zijn wij bij elke fase tussen aanvraag en levering betrokken. Mooi om te zien hoe de vraag van een klant omgezet wordt naar prachtige ontwerpen.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company

Voeg je header hier toe