Versterking gezocht voor onze Internationale commerciële binnendienst in Hoogeveen!

 Vacature: Sales support medewerker – locatie Hoogeveen

Eromesmarko is een dynamische onderwijsinrichter, met ruim 100 jaar ervaring en meer dan 130 enthousiaste medewerkers. Wat wij belangrijk vinden zie je terug in al onze producten, van kleuterstoel tot kastenwand: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. We zijn trots op wat we maken en onderzoeken continu hoe we onderwijsvernieuwing kunnen ondersteunen en stimuleren met nieuwe inzichten en ontwerpen. Omdat we geloven dat anders kijken en anders doen, leidt tot slimme oplossingen voor elk type onderwijs.

Functie

Voor onze klanten (dealers) in met name Duitsland en de overige DACH landen zoeken we een energieke Sales support medewerker. Als gedreven sales professional help jij met veel plezier aan de verdere vooruitgang van Eromesmarko. Je bent de spil tussen onze dealers, de accountmanagers, eindklanten en de interne organisatie en geeft commerciële sturing en ondersteuning in de landen waar je betrokken bent. Samen met de accountmanager ben je als team verantwoordelijk voor het resultaat en met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling zorg je voor het opstellen van offertes, zorgvuldig projectmanagement, uitvoeren van aanbestedingstrajecten en het bewaken van contractafspraken. Kortom, een uitgebreide en afwisselende functie met veel interne en externe contacten.

Profiel

 • HBO niveau
 • Fulltime (40 uur) beschikbaar tijdens kantooruren
 • Bij voorkeur minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 • Goede beheersing van Engels en Duits, mondeling en schriftelijk is een vereiste. Frans is een pré.
 • Klantgerichte én oplossingsgerichte aanpakker met organisatietalent
 • Computerkennis; CRM, e-mail, Word en Excel

Aanbod

Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving met enthousiaste mensen.
Daarnaast bieden we:

 • Een jaarcontract met een intentie voor vaste aanstelling
 • Passend salaris
 • 40 vakantiedagen
 • Trainingen met het team en gepaste cursussen en opleidingen
 • Een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden

Bedrijfsinformatie

Wij zijn onderdeel van de Fair Furniture Group; een innovatieve en duurzame groep Nederlandse producenten van school- en kantoormeubilair. Een familie van gelijkgestemde merken en mensen. Met negen merken en meer dan 500 medewerkers kunnen we samen alles maken: van innovatieve grondstof tot complete inrichting. Slimme ideeën komen tot leven in onze lokale fabrieken in Hoogeveen, Emmen, Wijchen en Breda.

Verder is Eromesmarko initiatiefnemer en onderdeel van de Meshallen in Wijchen: hét platform (fysiek en virtueel) waar onderwijs, overheid en ondernemers elkaar ontmoeten en inspireren, (net)werken, kennis delen, vergaderen en trainen.

Vanuit onze merkwaarden 100% hulpvaardig, betrokken bij het onderwijs en duurzame keuze helpen we het onderwijs met verandering en vernieuwing. Wij zoeken iemand die zich herkent in deze werkwijze en zich prettig voelt in een no nonsens en informele cultuur. Die bovendien onze innovatieve inrichtingsconcepten in een B-to-B markt kan ondersteunen.

Geschikt? JA!

Stuur dan zo snel mogelijk je cv met motivatiebrief naar vacature@eromesmarko.nl t.a.v. Femke van Wichen.

Nog vragen?

Neem dan contact op met Jan de Groot (teamleider internationale binnendienst) via 06-53652379 of per mail: j.degroot@eromesmarko.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company