Versterking gezocht voor onze Internationale commerciële binnendienst in Hoogeveen!

Vacature: (junior) Sales support medewerker – locatie Hoogeveen

Al ruim 100 jaar ontwerpen wij flexibele inrichtingsoplossingen voor het onderwijs; van basisscholen tot en met universiteiten. Wij helpen scholen vooruit met slimme inrichtingsconcepten en -producten. Dit doen we door te luisteren naar wat scholen, leerlingen/studenten en docenten nodig hebben om alles eruit te halen wat erin zit. En wat zij nodig hebben, dat maken wij: van ontwerp tot productie en inrichting. In onze eigen duurzame circulaire centra in Nederland. Wij werken 100% samen met elkaar en hier maakt iedereen binnen de organisatie een belangrijk onderdeel van uit. Duurzaamheid, circulariteit, kwaliteit en innovatie zijn belangrijke thema’s die ons helpen het onderwijs te ondersteunen en te helpen bij vernieuwing en verduurzaming. Wij geloven dan ook dat anders kijken en vooral anders doen leidt tot slimme oplossingen.

Functie

Voor onze klanten (dealers) in met name Duitsland en de overige DACH landen zoeken we een energieke (junior) Sales support medewerker. Als gedreven sales professional help jij met veel plezier aan de verdere vooruitgang van Eromesmarko. Je bent de spil tussen onze dealers, de accountmanagers, eindklanten en de interne organisatie en geeft commerciële sturing en ondersteuning in de landen waar je betrokken bent. Samen met de accountmanager ben je als team verantwoordelijk voor het resultaat en met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling zorg je voor het opstellen van offertes, zorgvuldig projectmanagement, uitvoeren van aanbestedingstrajecten en het bewaken van contractafspraken. Kortom, een uitgebreide en afwisselende functie met veel interne en externe contacten.

Profiel

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding en/of relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Fulltime (40 uur) beschikbaar tijdens kantooruren
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 • Goede beheersing van Engels en Duits, mondeling en schriftelijk is een vereiste.
 • Klantgerichte én oplossingsgerichte aanpakker met organisatietalent
 • Computerkennis; CRM, e-mail, Word en Excel

Aanbod

Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving met enthousiaste mensen.
Daarnaast bieden we:

 • Een jaarcontract met een intentie voor vaste aanstelling
 • Passend salaris
 • 40 vakantiedagen
 • Trainingen met het team en gepaste cursussen en opleidingen
 • Een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden

Bedrijfsinformatie

Eromesmarko is inrichter van het onderwijs maar ook initiatiefnemer en onderdeel van De Meshallen; hét platform waar onderwijs, overheid en ondernemers elkaar ontmoeten en inspireren. Vanuit onze merkwaarden: betrokken bij het onderwijs, duurzame keuze en 100% samen, helpen we het onderwijs met verandering en vernieuwing. Wij zijn onderdeel van de Fair Furniture Group: 7 merken en meer dan 500 enthousiaste medewerkers die circulaire producten maken voor de inrichting van het onderwijs en kantoren. Slimme ideeën komen tot leven in onze lokale fabrieken in Hoogeveen, Emmen, Wijchen en Breda.

Vanuit onze merkwaarden 100% hulpvaardig, betrokken bij het onderwijs en duurzame keuze helpen we het onderwijs met verandering en vernieuwing. Wij zoeken iemand die zich herkent in deze werkwijze en zich prettig voelt in een no nonsens en informele cultuur. Die bovendien onze innovatieve inrichtingsconcepten in een B-to-B markt kan ondersteunen.

Geschikt? JA!

Stuur dan zo snel mogelijk je cv met motivatiebrief naar vacature@eromesmarko.nl t.a.v. Femke van Wichen.

Nog vragen?

Neem dan contact op met Jan de Groot (teamleider internationale binnendienst) via 06-53652379 of per mail: j.degroot@eromesmarko.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Vraag het onze experts
a fair furniture company