Imago en identiteit van een onderwijsinstelling

EMschool_imago_home

Op donderdag 10 november stond de EromesMarkoschool in het teken van Imago en identiteit van onderwijsinstellingen. Een seminar, georganiseerd voor schoolleiders uit het VO-MBO-HBO-WO, waarbij het onderwerp Imago in de spotlight stond.
“Hoe kunnen opleidingen zich onderscheiden en hun uitstraling verbeteren?” “Hoe maken ze dat zichtbaar en merkbaar in hun gebouwen?”

Onder leiding van imagoconsulent en onderwijskundige Erika Krone werden allerlei facetten belicht die positief kunnen bijdragen aan de reputatie en het imago van scholen. Vervolgens kwam ook de wijze waarop gebruik wordt gemaakt van social media aan de orde. Dit onderwerp staat volop in de belangstelling en risico’s en kansen via social media zijn grondig besproken. Sjoerd van der Meulen, cybercrime specialist, liet zien dat het onderwijs soms onoplettend hiermee omgaat.

Veel adviezen zijn de revue gepasseerd, die voor de deelnemers kunnen bijdragen aan imagoverbetering van hun onderwijsinstelling.

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer cookies om de inhoud te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' of scroll naar beneden om akkoord te gaan.